Kızılay Trabzon eski şube Başkanı Fuat Adıgüzel, “Bizi görevden alan zihniyet şunu bilsin ki, Kızılay Trabzon Şubesi olarak Kasamızda nakit bir milyon 500 bin lira bulunmaktadır. Bunun yanısıra her ay düzenli olarak 100 bin lira çıvarında gelirimiz olduğu gibi 2017 yılı için tahmini bütçemiz bir buçuk milyon liradır.Ayrıca hiç bir gelirimiz şart esasına bağlı değildir.Arsa araştırması yapmaktaydık. Bulduğumuz anda  büyük bir yurt binası yapmayı hedefliyor, bunun için de yardım sever dostlarımızın bize 10 milyon lira  vaatleri vardı.

KTÜ Suçsuzdur

KTÜ'den bize gelen ihtiyaç sahibi öğrenci listelerinde FETÖ terör örgütü üyesi çıkmamıştır. Ancak Kızılay Genel Merkezi Tarafından bize yönlendirilen SEZADER adresli çocuklara Zekat Fonundan 2013 yılında yardımda bulunduk. Bu miktar bir kere ödenmiş ve 250 liradır. Evet KTÜ'den 300 kişilik ihtiyaç sahibi öğrenci talebinde bulunduk, onların listelerinde FETÖ mensubu çıkmamıştır. 2015 yılında adı geçen SEZADER öğrencilerinden bizden tekrar yardım talebinde bulunanlar olmuş ise de, bu sefer herhangi bir katkımız olmamıştır.

Görevden Alınmam Özel Sebeplerden Ötürüdür

Kızılay Genel Başkanlığına aday Nihat Adıgüzel'in kardeşim olması nedeniyle bu görevden alındığımı biliyorum.Bizin yönetimimizde değil, 900 mensubumuzdan bir kişi dahi FETÖ'cü değildir. Bu kesin bir bilgi ve ciddi bir iddiadır.Biz ihtiyaç sahibi işsiz,yetim,gazi,öğrenci gibi insanlarımıza kol kanat gerdik. Hizmet verdik, dualarını aldık" dedi.
 

Editör: TE Bilisim