TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta, Trabzon ve ilçelerindeki ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Milletvekili Balta, son olarak Köprübaşı, Dernekpazarı, Hayrat, Çaykara, Of, Arsin, Sürmene, Araklı ve Maçka İlçe teşkilatlarını ziyaret etti. 

Ziyaretlerde yatırımlarla ilgili konuşan Balta önemli mesajlar vererek, “İlçelerimiz yatırım ve hizmetlere AK Parti ile kavuştu. Hizmetlerin sürmesi için her teşkilatımız üzerine düşeni yapmalıdır” diye konuştu ve önemli mesajlar verdi. İşte Balta’nın o açıklamaları:

Sorunların Giderilmesi…

Trabzon’umuzun on sekiz (18) ilçesiyle ilgili hizmetlerimiz hem merkezi hükümet hem de yerel yönetimler eliyle tüm hızıyla devam etmektedir. İlçelerimizin genel sorunlarının yanı sıra kendine özgü talepleri de var. Başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın büyük katkılarıyla İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu diğer bakanlarımız ve milletvekili arkadaşlarımız ve belediye başkanlarımızla birlikte koordine bir şekilde hizmetlerin sürdürülmesi ve yenilerinin eklenmesi, sorunların giderilmesi için var gücümüzle çalışmaktayız.

Her Türlü Çaba Ve Gayreti…

 İlçelerimizin daha müreffeh olması için alt yapı ve üst yapısıyla birlikte her türlü çaba ve gayreti gösteriyoruz.  İlçelerimize yaptığımız ve yapımı devam eden hizmetler küçümsenemeyecek kadar büyük hizmetlerdir. Trabzon’umuz her geçen gün biraz daha büyümekte ve gelişmekte. İlçelerimiz ve tüm Trabzon’a hizmet noktasında hükümetimizden istediğimiz tüm hizmetleri aldık. Almaya da devam ediyoruz. Halkımızın partimize olan güvenini almış olmanın sorumluluğu ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Yapılan icraatları vatandaşlarımız elbette görmekte takdir etmektedirler. 

Büyük Gurur Duydum

AK Parti siyasetinin halkla iç içe ve halkı kucaklamış bir siyaset anlayışında olduğunu görmek bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. AK kadrolar ilçelerimize hizmet için çalışmaya devam edeceklerdir. AK Parti‘de ben yaptım yoktur. Biz yaptık vardır. AK Parti, hizmet ve proje partisidir. AK Parti, ülkemizin ufkunu genişleterek Türkiye‘ye hizmeti esas almıştır. AK Parti‘de bugüne kadar birçok görevlerde bulundum. İl Genel Meclisi Üyeliği ve başkanlığı, İl Başkanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcılığı ve Trabzon Milletvekilliği. Tüm bu görevlerde bulunmaktan çok büyük bir gurur duydum. 

Durmak Yok Yola Devam

Bugüne kadar, durmak yok yola devam felsefesiyle, söz verip de yapmadığımız hiçbir icraat bulunmamaktadır. Büyük bir özveri, azim ve hakkaniyet ölçüleri ışığında, gerek Trabzon halkının gerekse hükümetimiz vermiş olduğu görevleri büyük bir sorumluluk içerisinde devam ettirmekteyim. Şimdide Sayın Cumhurbaşkanımızın olurlarıyla şahsımıza TBMM de Çevre Komisyonu başkanlığı tevdi edildi. Bu makamlar bizler için gelip geçicidir. Bu makamlar Şehrimize hizmet getirme noktasında elimizi kuvvetlendiren makamlardır. 

Ağır Bir Sorumluluğumuz Var

Bizlerde bu ağır sorumluluk ve yükü siz kıymetli hemşerilerimizin desteğiyle kaldıracağız. Bölgemizin Çevre konusunda hassasiyetini çok iyi biliyorum. Bundan sonraki süreçte yapacağımız çalışmalarla büyük bir farkındalık göstererek yolumuza devam edeceğiz. Bizlere bu görevi layık gören başta Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a çok teşekkür ediyorum.
Editör: TE Bilisim