Kongre hazırlıklarının aralıksız devam ettiğini belirten AK Parti Trabzon İl Teşkilat Başkanı Uğur Aydın “AK Parti İl ve İlçe Teşkilatları olarak kongremizin en iyi şekilde gerçekleşmesi adına adeta seferberlik başlatmış bulunmaktayız. Teşkilat olarak kongreye hazırız.” dedi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’a büyük önem verdiğinin altını çizen Aydın şunları söyledi: 

“ Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız memleketimiz Trabzon’u ayrı seviyor. Bunu her defasında da dillendiriyor. AK Parti İl Teşkilatı olarak bize yakışan memleketimizi çok seven Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın teşrifleriyle Trabzon’da çok güzel dillere destan bir kongre gerçekleştirmek.” 

25 Mart Pazar Günü Saat 15.00’da Trabzon Hayri Gür Spor Salonunda gerçekleştirilecek olan kongrenin miting havasında olacağını ifade eden Aydın “Cumhurbaşkanımızın Trabzon’u sevdiği gibi Trabzonlularda Cumhurbaşkanımızı çok seviyor. İnanıyorum ki teşkilatlarımızın yoğun çalışmaları neticesinde Cumhurbaşkanımız ile sevenlerini miting havasında kongremizde buluşturacağız.” şeklinde konuştu. 

Bütün teşkilatların koordineli şekilde çalışarak hiçbir aksaklığa mahal vermeden AK Parti sevdalılarını Kongreye davet eden Aydın “ Bütün Trabzonlu hemşerilerimizi kongremize bekliyoruz. Kongremize katılmak isteyen vatandaşlarımız İl ve İlçe teşkilatlarımız ile irtibata geçerek koordineli şekilde kongremize katılım sağlayabilir.”dedi.
 
Editör: TE Bilisim