Türk Hava Yolları Ordu Giresun Satış Müdürü Yunus Akbulut ve Satış Şefi Serhat Kahraman, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Başkan Yılmaz, Ordu-Giresun Havalimanı'na yeni bir seferin daha eklendiğini söyledi. Daha önce, İstanbul, Ankara ve İzmir'e karşılıklı sefer düzenlendiğini belirten Başkan Yılmaz, "Girişimlerimiz sonucunda Ordu-Giresun Havalimanı'ndan Antalya'ya karşılıklı seferleri 11 Temmuz'da başlıyor. Bölge halkına hayırlı olsun" dedi.

Anadolu Jet tarafından düzenlenecek seferlerin Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri yapılacağını ifade eden Başkan Yılmaz, "Antalya kalkış sabah 07.30, Ordu-Giresun kalkış ise 09.30 olacak" diye konuştu. 

Antalya seferinin de eklenmesiyle havalimanında günlük düzenlenen sefer sayısının 23'e çıkacağını da vurgulayan Başkan Yılmaz, "Her geçen gün yolcu kapasitesi artan havalimanında yeni seferlerin eklenmesi karşısında çok mutluyuz. Artık Ordu'dan Akdeniz'e gidecek vatandaşlarımız kısa sürede gitmek istedikleri yere ulaşabilecek. Yeni Karadeniz-Akdeniz hattı hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Yılmaz, 11 Temmuz'da başlayacak seferler için bilet satışlarının da başladığını, tatil planı yapacakların bilet konusunda erken davranmalarında fayda olacağını sözlerine ekledi.
 

Editör: TE Bilisim