“Örnek olabilecek bir yatırım”
 

Yaylalardaki çarpık ve kirli yapılaşmaya da vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Atilla ve Suna kardeşim hakikaten bu yaylada tüm yaylalara örnek olacak bir adım attı. Şimdi yaylalarda da örnek mi arıyorsunuz buyurun size örnek. Gelin buraya bakın buna göre yapın da bu yaylalarımız tarumar olmasın. Oralar da bu güzelliği korusun.Buraya yarından itibaren müşteriler akmaya başladığı zaman bu Karadeniz yaylalarına örnek teşkil edecek” diye konuştu.
 
Turizmde Model Olacak Bir Tesis
 
Turizmde bu yıl patlama yaşandığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Turizmde bu yıl patlama yaşadık. Hamdolsun şu anda 52 milyon turisti bu yıl ülkemizde ağırlıyoruz. Nereden nereye. Zaten Doğu Karadeniz şu anda turist kaynıyor. İnanıyorum ki şu anda bu yayladaki konaklama başka olacak. Ama bizim Trabzon merkezde otellerimizi arttırmamız lazım. Valimiz ile yolda bunları konuştuk. İnşallah otellerimiz ne kadar artarsa turistler çok daha fazlasıyla Trabzon'a gelecek. Hele hele bu yayla evlerini gördükleri zamanda durum çok daha farklı olacak. İnşallah bereketi bol olsun. Turizmdeki tüm girişimcilere burasının bir örnek olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

 
“Elimizden gelen desteği vereceğiz”
 
Bunun gibi yatırımları her zaman desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle devam etti: “Sadece Halk Bankası olarak değil Bakanlıklar olarak da inşallah sizlere elimizden gelen desteği vereceğiz. İçişleri Bakanım burada Trabzonludur. Varank burada o da Trabzonludur. Cahit bey burada o da Trabzonludur. Hazine ve Maliye Bakanımız Berat bey o da Trabzonlu. Başka kaldı mı bir ben kaldım. Gerekli desteği vereceğiz.”

Editör: TE Bilisim