AK Parti Of ilçe Başkanı Hakan Terzioğlu  kabinede 4 Trabzonlu bakanın bulunması ile ilgili açıklama yaptı. Terzioğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ederek, "Sayın Cumhurbaşkanımıza biz şükranlarımızı sunuyoruz. Allah razı olsun kendisinden.  Trabzon'umuza dört bakanımız oldu. Birde enişte bakanımız oldu.  Bunların üç tanesinin, Of ve Dernekpazarı ilçelerimizden oluşu bizleri mutlu etmiştir. Görev ehline verilmiştir diyoruz” dedi. 

“Başarılı görevler yapacaklarına inanıyoruz”

Terzioğlu açıklamasında, "Önceki kabinede 26 bakandan 4 tanesi bugün ki kabinde görev almıştır. Bunların her biri Cumhurbaşkanımız tarafından verilen görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Sayın Süleyman Soylu, İçişleri Bakanımızın yapmış olduğu terörle mücadele de Türkiye gündemine oturmuştur. Allah razı olsun. Rabbim kendilerine güç ve kuvvet versin. Devamında Enerji Bakanımız Sayın Berat Albayrak, enerji konusunda gerçekten Türkiye'de büyük hamleler yaptı. Kendisine başarılar diliyoruz, inşallah önümüzdeki dönemde ekonomi ve maliyeyi temsil edecektir sayın bakanımız, orada da başarılı görevler yapacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı. 

“Çok güzel işler yaptılar”

Terzioğlu açıklamasında, “Çünkü bir önce ki döneme baktığımızda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyerek onların yapmış oldukları görevde üstün başarı sergilemişlerdir” diyerek şu ifadeleri kullandı. “Devamında adalet bakanımıza baktığımız zaman yine önceki kabinde görev yapıp bugün yine görevinin başında olan Arsin ilçemizin damadı. Ona da söyleyecek söz bulamıyoruz. Adalet konusunda üstüne düşen görevi yağmıştır. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Devamında Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu dışişleri konusunda hepimizin gördüğü gibi takdir kazanmıştır. Diğer bakanlarımız çok güzel şeyler yaptılar. Tabi bunlar nasip.”

“Şehrimiz 4 Bakan kazandı”

 Başkan Terzioğlu açıklamasında şehrin 4 bakan kazandığına vurgu yaparak, “Burada şehrimiz 4 bakan kazandı. Trabzon ve 18 ilçemiz vardır, ayrı gayrımız yoktur. Milletvekilliği süreci içerisinde şehrimizin batısında milletvekili var doğusunda yok diye bazı muhalif olan arkadaşlarımız vardı parti dışında içimize nifak tohumu ekmek istediler. Ama başarılı olamadılar. Sayın cumhurbaşkanımız gözlemledi. Allah’a şükür olsun batıdan vekillerimiz, doğudan bakanlarımız oldu. Bizim şu anda derdimiz ülkemizi kalkındırmak, ülkemizi büyütmek ve dolayısıyla ilimizi, Trabzon şehrimize yakışır bir vilayet haline getirebilmek için bütün siyasi olsun, yerel olsun bakanlarımız, milletvekillerimiz, il başkanlarımız hep beraber üzerimize ne düşüyorsa bunu yapacağız.” İfadelerini kullandı. 

Bizim Derdimiz Eser Bırakmak

Terzioğlu, amaçlarlının ülkede şehirde eser bırakmak olduğunu söyledi. Terzioğlu,  “Bakanımız Mustafa Varank da ilçemizin Gürpınar Mahallesi’nden. Gerçekten sayın Cumhurbaşkanımızın uzun yıllar yanında görev yapmıştır ve almış olduğu bütün görevleri başarıyla yerine getirmiştir. Bakanlığını duyunca gerçekten ayrı bir mutlu olduk. Mustafa Varank’ın Trabzon’a ve dolayısıyla Türkiye Cumhuriyeti'ne çok büyük hizmetleri olacaktır. Biz önceki yıllardan beri bakanlar ile çalıştık. Bir önceki dönem Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar ile beraber çalıştık. Ülkemize, Trabzon’umuza, İlçemize güzel  hizmetler yaptı. Allah razı olsun. Devamında İçişleri Bakanımız ile güzel hizmetler yaptık. Geçen Köprübaşı’na gittim oradaki belediye binasını görünce dedim ki eser bırakmak buna denir. Ben oradan Sayın Bakanımızı arayarak teşekkür ettim. Geçtiğimiz hafta ilçe kaymakamımız ile birlikte Dernekpazarı Kaymakamlığı binamıza gittik. Binamız diyoruz çünkü bizim ayrımız gayrımız yoktur. 18 İlçe bizidir. İnanın süper eser. 18 ilçemize baktığımızda İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun eseri vardır. Devamında Bakanımız Berat Albayrak  enerji konusunda doğalgaz  ile ilgili biliyorsunuz ki Vakfıkebir’e kadar, organize sanayisine kadar doğalgazı gideceği sözünü vermişti çalışmalar devam ediyor. Eser bırakmak budur. Bizim iktidar partimizin nasıl eser bıraktığını milletimiz biliyor. Muhalefete de buradan seslenmek istiyorum iftiralar ile değilde yapacak olduğunuz veya eksik görebildiğiniz şeyler varsa bunları hep beraber istişare yapalım, ilçemize, şehrimize ne yapılması gerekiyorsa yapalım. Bizim derdimiz eser bırakmak, bıraktığımıza inanıyorum" diye konuştu. 
 
Editör: TE Bilisim