Trabzon’a özel önem veren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a İçişler Bakanı Süleyman Soylu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’da eşlik edecek. Trabzonlular Cumhurbaşkanı Erdoğan’a moral vermek için önce havalimanına ardından ise Hayri Gür spor salonuna akın edecek.
 
Özel Mesai Harcandı

Trabzon için birçok yatırımın da müjdesini verecek olan Erdoğan’ı Trabzon heyecanla bekliyor. Trabzon’da önemli yatırımların detaylarını vermesi beklenen Erdoğan için hazırlıklar haftalar öncesinden başlanıp dün tamamlandı.  AK Parti Trabzon teşkilatları ise bu büyük buluşmaya özel önem verdi. Hafta boyunca gençlik kollarından kadın kollarında kadar partinin her kademesi yoğun mesai harcadı.

Büyükşehir Vatandaşları Taşıyacak
 
Buluşmaya katılmak isteyen vatandaşlar için otobüs seferleri koyduklarını dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, “İlçe merkezlerinden Cumhurbaşkanımızla buluşmak isteyen vatandaşlarımızı salona taşıyacağız. Ayrıca Ortahisar ilçemizde 4 ayrı hattan vatandaşlarımızın ulaşımını sağlayacağız. Belediye otobüslerimiz Belediye Saat 12.00’dan itibaren 1.  Güzergah: Beşirli- Sahil boyu - Pazarkapı – Çömlekçi - Değirmendere - Hayri Gür 2.  Güzergah: Karşıyaka - Karadeniz Hastanesi - Tanjant - Atapark - Baro önü - Değirmendere – Hayri Gür 3. Güzergah: Kisarna – Erdoğdu – Atapark - İtfaiye -Pazarkapı - Çömlekçi - Hayri Gür 4. Güzergah Çukurçayır - Boztepe - Yenicuma - Baro Önü -Değirmendere - Hayri Gür güzergahlarında hareket edeceklerdir. Kamuoyuna duyurulur.” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim