5 Ekim Bildirildi

5 Ekim’de gruplarda mücadele yapılacak, ardından ise oluşacak olan Meclis, Meclis Başkanını ve Yönetimini seçecek. Yönetim de kendi içinden Başkanını belirleyecek.

4 Başkan 2 Meclis

Şu anada Kadar Mevcut Başkan Suat Hacısalihoğlu yeniden aday. Rakipleri ise  Ahmet Sarı, Erkut Çelebi ve Ekrem Çapkınoğlu. TTSO’da 31 gruptan 71 Meclis üyesi seçilecek. Muhalifler TTSO Meclis Başkanının karşısına gruplardan çıkması halinde Nusret Onur’u çıkarmak istiyor.

Dün Trabzon’da sürpriz bir gelişme oldu. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odasında seçim erkene çekildi. Kasım ayında yapılması muhtemel seçim 5 Ekim tarihine alındı. 5 Ekim’de gruplarda mücadele yapılacak, ardından ise oluşacak olan Meclis, Meclis Başkanını ve Yönetimi seçecek. Yönetim de kendi içinden Başkanını belirleyecek.

Şu ana kadar Mevcut Başkan Suat Hacısalihoğlu yeniden aday. Rakipleri ise Ahmet Sarı, Erkut Çelebi ve Ekrem Çapkınoğlu. TTSO’da 31 gruptan 71 Meclis üyesi çıkacak. Muhalifler TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren’in karşısına gruplardan çıkması halinde Nusret Onur’u çıkarmak istiyor.

31 grupta devam eden mücadele içinde şu an itibariyle 4 Başkan adayı var. Ancak bu Başkan adayları meclis yapısına göre adaylıkları açıklayacaklar. Ekipleri ile birlikte hazırlıklarını sürdürüyorlar. Hem meclisi hem de Yönetim kurulu ve Başkanlığı düşünenler, kendilerine rakip olarak olanları gruplarından çıkarmamak için de çaba harcayacak. Bu arada Seçim tarihinin 5 Ekime çekilmesinin bir baskın seçim olarak da değerlendirilebileceği ifade ediliyor.
 
Editör: TE Bilisim