Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, TAKA Gazetesi’nin Çarşı mahallesindeki yeni ofisini ziyaret etti. Yeni ofisin Trabzon basınına ve bölgeye hayırlı olması dileğinde bulunan Genç, ‘TAKA markasına yakışan yer olmuş’ dedi.

Turizm Önemli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Katar ziyaretinde Trabzon’a turizm yatırımlarını tekrar gündeme getirmesinin çok ama çok önemli olduğunu söyleyen Genç, ‘Sayın Cumhurbaşkanımız gereğini yaptı. Trabzon’u sahiplendi. Uluslararası alana taşıdı. Bundan sonrası bizim işimiz. STK’ların, iş adamlarının Belediyelerin ve turizmcilerin işi. Bizde gereğini yapacağız. Turizmin içini dolduracağız. Daha fazla turist için çalışacağız. Gerekirse bizde Katar ve Arabistan ziyaretleri yapacağız’ ifadelerini kullandı.

15 Temmuz Sonrası

Bir soru üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Evet kararının önemli olduğunun altını çizen Genç, ‘Türkiye’de siyasi liderleri 15 Temmuz öncesi ve sonrası olarak değerlendirmek lazım. 15 Temmuz’da tüm demokrasimizi hedef alan hain bir örgütle karşılaşıldı. MHP’nin eleştirel söylemlerinden Evet ve Destekleyen söylemlerine gelmesi anormal değildir. Devlet bey her zaman devletin yanındadır’ ifadelerini kullandı. Genç, 7 önemli projesinin dışında İçişleri Bakanı Süleyman Baykal’ın da desteklediği yeni bir proje hazırladıklarını aktardı.
 

Editör: TE Bilisim