İmperial Sınırları Aştı

Sağlık turizmi açısından Trabzon’a katkı sağlayacak irtibat bürosunun açılışına Gürcistan Acara bölgesi Sağlık Bakanı Zaal Mıkaladze, Türkiye Cumhuriyeti Batum Baş Konsolos Vekili Oğuzhan Gönütaş, İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Koç, Hastane Müdürü Hakan Çelik, Gürcistan Uluslararası Yabancı yatırımcılar Derneği Genel Sekreteri Osman Çalışkan, Azerbaycan Batum Konsolosu, Gürcistan’daki doktorlar, Trabzon basını ve çok sayıda davetli katıldı.


Tecrübe Konuşuyor

Açılış konuşmasını yapan Hüseyin Koç, Batum Özel İmperial hastanesinin açılış törenine hoş geldiniz. Özel İmperial Hastanesi olarak sağlık sektöründeki tecrübemizden aldığımız güçle, ülkemize sunduğumuz sağlık hizmetleri, komşu ülkelere de taşıyabilmek amacıyla hayata geçirdiğimiz Batum Özel İmperial hastanesinin irtibat ofisinin heyecanını bizlerle paylaşan değerli konuklarımıza teşekkür ediyorum. Türkiye’deki sloganımız; iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta İmperial’ı yurt dışına açmaktan ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.



Şehre Değer Katacak

Hastane Müdürü Hakan Çelik, Hastane İrtibat Bürosu’nda üç sağlık görevlisinin yanı sıra bir de hekim bulundurduklarını belirterek, “Hekim arkadaşımız hastayı yönlendirecek. Ardından servisle birlikte Trabzon’a getirtip sonra tedavinin ardından geri gönderilecek. Bu yöntemle şehre artı bir değer katacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.



Gürcistan’a Uzatılan Yardım Eli

Sağlık Bakanı Zaal Mıkaladze, “Batum’da yeniş bir sağlık noktasının açılması bizi mutlu etti. Gerçekten iki ülke arasındaki ilişkilerden memnunuz. Sağlık sektöründe de bu böyle olacak. Hem sağlık alanında rekabet hem de uzatılan bir yardım eli olarak bunu görüyoruz. İmperial Hastanesi yapmış olduğu çalışmayla bu sıcak eli bize uzattı. İki ülke arasındaki ilişkiler attığımız adımla herkes için bir örnek olacaktır” dedi.Batum Baş Konsolos Vekili Oğuzhan Gönütaş,”Buradaki yatırımların artması her iki ülke arasındaki bağları güçlendiriyor. Biz burada sizler için varız” dedi. Konuşmaların ardından kokteylle başlayan açılış yemek organizasyonuyla son buldu.
ATAKAN TOK
Editör: TE Bilisim