Yıldız mesajında şu cümlelere yer verdi. ‘’Başarı ben başaracağım diyenlerindir. Bu yüzden üşenmeyeceğiz, vazgeçmeyeceğiz ve asla ertelemeyeceğiz. Ülkemiz için başarılı olmak zorundayız, bunu asla unutmayacağız ve hiç durmadan çalışacağız. Şunu biliyoruz ki hazırlık döneminde ellerinden geleni yapan gençler asla ümitsizliğe düşmemeli. 

Öğrencilerimizden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmalarıdır. Öğrencilerimizin bu duygu ve düşüncelerle stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyor, YGS’ye girecek tüm gençlerimize tekrar başarılar diliyorum. 

YGS sınavının ardından bölgemizdeki tüm öğrencilerimizi üniversitemizi ziyaret etmeye, üniversiteli öğrencilerle derslere katılmaya davet ediyorum. Öğrencilerimizin şimdiden üniversitelere adaptasyonunun sağlanması gelecekte onları çok başarılı kılacağını düşünüyorum. Avrasya Üniversitesi olarak geleceğimiz olan gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmek, onları vatana ve millete faydalı, donanımlı gençler yapmak tek amacımızdır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm yatırımımız geleceğimiz olan gençlerimize olacaktır. Bu vesileyle bizlere güvenen inanan tüm velilerimize saygıyla teşekkür ediyor selamlarımı iletiyorum’’.
 

Editör: TE Bilisim