Yıldız, “bu tatlı üniversiteli olma yarışında ter döken tüm öğrencilerimiz Avrasya Üniversitesi adına kutluyorum. Kazanan ve kayıt yaptıran öğrencilerimiz artık ailemizin bir parçası olmuştur. Kayıt hakkı doğmayan öğrencilerimiz hiç üzülmesinler şimdi de ek yerleştirmeler ile yine Avrasyalı olabilirler. Kapsamlı burs ve indirim imkanlarımız ile ek yerleştirme kılavuzunda yer alacağız. Öğrencilerimiz bu süreç içerisinde her türlü bilgiye ulaşmak için telefonla arayabilir ya da yakın illerde bulunanlar, üniversitemizin Pelitli yerleşkesine gelerek deneyimli rehberlerimizden bilgi alabilirler” dedi. 

Tam Donanımlı Bireyler

“Eğitim emek, sabır, uzun çalışma süreci ve odaklanma gerektiren çok önemli bir uğraştır” diyen Yıldız açıklamasında, “ Bu uğraşta başarılı olmak hepinizin temel hedeflerinden biri olmalıdır. Üniversitemizde alacağınız eğitim sizlerin mesleki gelişiminizin başlangıç noktası olacaktır. Avrasya Üniversitesinde alacağınız eğitim başarılı birer meslek insanı olmanızı ve çevresiyle uyumlaşabilen, liderlik edebilen tam donanımlı bireyler olmanızı da sağlayacaktır. Tüm bu süreç içinde size rehberlik edecek olan temel değerler ise erdem, bilgi ve gelişim olacaktır” ifadelerini kullandı. 

En İyi Eğitimi Vermeye Gayret Ettik

Yıldız açıklamasında şunları kaydetti,“Bugüne kadar üniversitemize gönderdiğiniz tüm öğrencilerimizi bağrımıza bastık, en iyi eğitimi vermeye gayret ettik. Ülkesini, bayrağını çok seven alanında en donanımlı kişiler olmaları için çok çalıştık. Sizlere bu şekilde teslim ettik. Avrasya ailesi bu şekilde büyüyerek sınırlarını aştı. Uluslar arasılaşma sürecini en istikrarlı şekilde sürdürüyoruz. Bundan sonra da bizlere güvenerek teslim edeceğiniz evlatlarınıza en iyi şekilde yetiştireceğimizden emin olunuz. Avrasya Üniversitesi sizlerin desteği ile var olacak ve ilelebet devletine faydalı olacak gençleri yetiştirmeye devam edecektir.” 

Başarıdan, Başarıya Koşacağız

Ömer Yıldız açıklamasında şunları kaydetti, “Geçtiğimiz dönemlerde hem bölümler bazında, hem fakülteler bazında birçok alanda projeler ürettik, büyük başarılara imza attık. İnanıyorum ki tüm hocalarımız ve öğrencilerimiz gelecek dönemde de büyük projelere imza atacak bizleri de gururlandıracaklardır. İnşaat mühendisliğinden , Mimarlığa, Gastronomi ve Mutfak Sanatlarından, çocuk Gelişimine, İç Mekan Tasarımından, Mimari Restorasyona onlarca bölümümüz başarı için yarışacaktır. Sizlerde bu büyük başarıların bir parçası olabilirsiniz. Avrasya Üniversitesi denize sıfır üç yerleşkesinde, alanında deneyimli akademisyenleri ile, standardın üzerinde laboratuar ve sosyal olanakları ile siz geleceğimiz gençlerimizi bekliyor.”
 
Editör: TE Bilisim