Vatandaşlarla selamlaşıp sohbet eden, isteklerini vatandaşların kendilerinden dinleyip işyerlerine ziyarette bulunan Başkan Türkmen, genç, yaşlı herkesin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Pazarcı esnaflarla sohbet edip satılan yöresel ürünleri büyük bir keyifle inceleyen Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, “ Evliya Çelebi’in seyahatnamelerine bile konu olan Akçaabat Salıpazarı her zaman olduğu gibi ürünleriyle yine rengârenk ve cıvıl cıvıl. Bizler sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde insan odaklı hizmet üretmeye gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına düzenlemeler yapmaya gayret ediyoruz.” dedi. 

Başkan Türkmen’in ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Akçaabat esnafı Başkan’a isteklerini aktarıp, hatıra fotoğrafı çektirdi. Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen’in kendilerini hiç yalnız bırakmadığını belirten esnaf “Başkanımız yoğun çalışma mesaisi arasında bizleri de ziyaret etmesi son derce mutluluk verici.. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Çok teşekkür ediyoruz.” dedi.
 

Editör: TE Bilisim