Giyim, kırtasiye, oyuncak malzemelerden oluşan toplanan yardımlar koliler halinde PTT Kargo ile Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yoğurtçular Köyü İlk ve Ortaokulu ile Akşar Çok Programlı Lise öğrencilerine gönderildi. Of İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Bedir kampanya için,” Gerçekten samimi olarak söylemem gerekir ki öğrencilerimizin bu alicenap davranışlarını tebrik ediyorum.

 İçlerindeki yardımseverliğin ve dayanışmanın ne kadar canlı olduğunu görmek de ayrıca beni mutlu etti. Bizde bu duygular yaşadıkça bizleri millet olarak kimse bölüp, parçalayamayacaktır. Kampanyada emeği geçen İdareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyor, hepinize başarılar diliyorum.” sözleriyle duygularını ifade etti.



Herkese Teşekkür Etti

Okul Müdürü Osman Hamzaçebi de kampanya ile ilgili olarak, “Öğrencilerimiz sosyal sorumluluk bilinciyle bir yardım kampanyası düzenlemek istediler. Burada öğrencilerimize, velilerimize teşekkür ederken özellikle bizleri bu konuda cesaretlendiren İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Süleyman Bedir’e ve öğrencilerimizle birlikte kampanyada büyük emek sarfeden Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Dilek Korkmaz’a ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Adnan RAMOĞLU
 
Editör: TE Bilisim