Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdi. Olimpiyat (EYOF) Parkı’nda gerçekleştirilen toplantıda Trabzon SMMMO üyelerini Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında ayrıntılı olarak bilgilendiren Gümrükçüoğlu, altyapıdan üst yapıya kadar her alanda çok ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi. 

Büyükşehir Belediyesi olarak Trabzon il sathının tümünden sorumlu olduklarını hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Bu kadim şehri dünyanın sayılı şehirlerinden biri haline getirmek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda tamamladığımız çalışmalarımızın yanında sürdürdüğümüz ve proje aşamasında olan çok sayıda büyük çalışmamız var. Sahil Dolgu (Gülcemal) Projesi, Trabzon Botanik, Kanuni Bulvarı, Tam Otomatik Katlı Otopark, Karagöz Meydanı, okul ve öğretmenevi, dev kentsel dönüşüm, altyapı ve yol çalışmaları bunlardan sadece bir kaçıdır. Bu saydıklarımın hepsinin yapımı devam etmektedir. Sadece bunlar tamamlandığında bile şehrimiz çok daha büyük zenginliklere sahip, çok daha yaşanılabilir bir kent olacaktır” dedi. 

Trabzon SMMMO Başkanı Ahmet Demir ise yapılan çalışmalar ve ortak akıla verdiği önemden dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti. Trabzon SMMMO’nın 28 yıllık bir geçmişi olduğunu ve 28 yıldır ilk defa böyle bir istişare toplantısına katıldıklarını belirten Demir, “Böyle bir toplantı için başkanımıza teşekkür ediyoruz. Burada bir kez daha gördük ki meslektaşlarımız şehrimize oldukça vakıf. Arkadaşlarımızın yapmış olduğu bütün öneriler akla ve mantığa uygun. Gördük ki Büyükşehir Belediye Başkanımız herkesi dinleyip ortak karar çıkarmasını bilen birisi. Şehrimizde yaptığı önemli çalışmalardan ötürü başkanımıza şehrin sakinleri olarak teşekkür ediyoruz, çalışmalarında üstün başarılar temenni ediyoruz. Bu şehir hepimizin” diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim