“Bu sistem yıllardan beri arızalanan bir sistemdir" diyen Soylu "Trabzonspor maça çıktı diyelim ki; sol bekten bir gol yedi, 2 gol, 3 gol yedi, sol tarafın görünüyor açık veriyorsun, buraya bir adam koyman lazım da. 4 gol, 5 gol, 6 gol yedin millet ne yapar? Millet sahaya iner mi? İner değil mi? Yahu arkadaş 60 darbesini yedik burada, 61’de adamımız asıldı burada, 71 muhtırasını yedik 2’inci gol, 80 darbesini yedik 3’üncü gol, 28 Şubat’ı yedik 4’üncü gol, 27 Nisan’ı yedik 5’inci gol, Gezi olayını yedik 7’inci gol, 6-7 Ekim olaylarını yedik 8’inci gol, 17-25’i yedik 9, 15 Temmuz da 10’uncu gol. Tam 10 gol yiyoruz, biz daha tarafımızı değişmiyoruz. Şimdi diyoruz ki, 10 gol yedik artık millet dedi ki ‘Bu takım artık işlemez’ millet sahaya inecek şimdi. Onlar değil millet sahaya inecek” dedi.

Terörle mücadelede kararlılık vurgusu yapan Bakan Soylu “Dün akşam 19, bugün sabah 14 kişi, daha da var. Öğleden sonra da 3 kişi daha etkisiz hale getirildi. Devam devam hiç merak etmeyin. Hem PKK bitecek hem de Kandil orada duramayacak. Zaten korkudan ne yapacaklarını şaşırdılar. Bilsinler ki hepsini tarihe gömeceğiz hepsini” diye konuştu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik eleştirilerini sürdüren Bakan Soylu “Kasetle genel başkan oldu, kaseti FETÖ yaptı, şimdi FETÖ ile beraber. Niçin beraberler? Ya ortaklar, ya diyet ödüyor veyahut da esir. Üçünden birisi. Ey Kılıçdaroğlu masken düştü. Sürdüğün boyalar düştü. Sana nasıl söyleyeyim; nasıl SSK’yı batırdıysan, CHP’li kardeşlerime söylüyorum; CHP’yi de batırıyor dikkat edin. Bir an önce terk edin bu adamı bir an önce terk edin” şeklinde konuştu.
 

Editör: TE Bilisim