Ortahisar ilçe sınırları içerisinde bulunan 1800 km'lik yol ağının kendi görev alanına giren kısımlarını geçen beş yıllık süre zarfında yüzde 95 oranında standartlara uygun hale getirdiklerini kaydeden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, yeni dönemde geriye kalan yüzde 5'lik bölümün düzeltilmesi için çalışacaklarını söyledi.  

Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir taraftan kuru beton ve yaş beton yol çalışmalarına devam ederken; diğer yandan tretuvar çalışmalarını sürdürerek yol standartlarını en yüksek seviyeye çıkarıyor. Belediye, 2019 Yol Programı çerçevesinde Esenyurt, Kavala, Akkaya, Akyazı, Yeşilbük ve Çağlayan gibi kırsal mahallerde kuru beton tekniğiyle yol çalışmasına devam ediyor. 

Bütçemizin Önemli Bir Kısmını Harcıyoruz

Yapılan çalışmalarla Ortahisar'da yol güvenliğini artırdıklarını ve ulaşım süresini kısalttıklarını belirten Başkan Genç, yeni dönemde de yol çalışmalarını titizlikle sürdüreceklerini kaydetti. 

Başkan Genç; "İlçemizin engebeli, dağlık coğrafyası nedeniyle yol çalışmaları yaparken diğer yandan da yol bakım ve onarım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Emeklerine, ellerine sağlık.Hiçbir şekilde heyecanımızdan, şevkimizden bir şey kaybetmeden yeni dönemde de tıpkı geçen beş yıllık süre zarfında olduğu gibi yol çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuştu.
Editör: TE Bilisim