Ak Parti Yomra ilçe başkanlığında düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan ilçe başkanı Avni Adanur, 25 Mart’ta gerçekleştirilecek olan il kongresi nedeniyle Trabzon’a gelecek olan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a coşkulu bir karşılama yapmak için çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “İl kongremize katılmak üzere şehrimize gelen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a coşkulu bir karşılama yapmak için yönetim kurulumuz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız, muhtarlarımız ve belediyemiz ile ortak bir çalışma yürütüyoruz. 

Cumhurbaşkanımızın ilimize gelmesi çok önemli. Orada ne kadar kalabalık olursak dünyaya vereceğimiz mesajda o kadar etkili olur. Birlik ve beraberliğimizi gösterelim. Katkı sağlayacak olan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise, il kongresine katılımın sağlanması için gerekli çalışmaları başlattıklarını belirterek, “Hiçbir sıkıntımız yok. Gerekli çalışmaları iş birliği ile el ele vererek vatandaşımızı Cumhurbaşkanımız ile birlikte buluşturacağız. Yomra olarak her zamanki gibi farkımızı gösterip, reisimizi coşkulu bir şekilde karşılayacağız” diye konuştu.
 

Editör: TE Bilisim