Permolit Boyalarının Trabzon Baş Bayii Haktan Yapı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Atmaca, aynı zamanda kardeşleri olan Yönetim Kurulu Üyeleri Çetin, Sinan ve Talat Atmaca ile Trabzon’da düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Burada açıklamalarda bulunan Akçalı, “Hepimiz iş ortağıyız. Zincirin birer parçasıyız. Biz boyayı üretmesek Mehmet abi dağıtım yapamaz, Mehmet abi dağıtım yapamazsa sizler satış yapamazsınız. Hepimiz buraların birer emanetçisiyiz. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu olan babam Subutay Akçalı’ya bizlere bu emaneti bıraktığı için teşekkür ediyorum” dedi.

Yüksek performanslı ürünleriyle Türk boya sektöründe ilk beş marka arasına girme başarısı gösteren Permolit Boya; her bölgede konumlanan yaygın dağıtım ağıyla tüm müşterilerine erişiyor. Geniş ürün gamı ve güçlü tedarikçi ilişkileriyle boya sektörünün nabzını tutan Permolit Boya, yurt içi ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. Son olarak geliştirdiği WRX Sprey Boya ile İngiltere pazarındaki yerini alan firma, her geçen gün katladığı ürün çeşitliliği ile zirveyi hedefliyor. Bugün 22 ülkeye ihracat yapan firma, Türkiye’deki pazar payını genişletirken, yurt dışındaki faaliyetlerini de artırıyor. Yurtdışında Rusya’da fabrikamız var. Nijerya’da üretim tesisimiz var. 2017 yılı itibari ile İngiltere pazarına açıldık. Permolit Boyaları tamamen yerli sermayedir ve yabancı ortaklarımız yoktur. 

Ürün Çeşitliliğimiz Artıyor

Ürünlerini geliştirirken maksimum fayda hedeflediklerini belirten Akçalı Şirketler Topluluğu CEO’su M. Akın Akçalı; “1984 yılından bu yana öncelikli amacımız insanların hayatına gerçek anlamda renk katmak, yaşam alanlarına kaliteyi sunmak oldu. Bugün geldiğimiz noktada 300’ü aşkın farklı ürün çeşidimizle tüm ihtiyaçları karşılayan bir firma konumundayız. Sektörde öncü ve tercih edilen bir marka olmanın getirileri kadar sorumlulukları da çok fazla. Yaşam standartlarının yükselmesiyle ihtiyaçlar da farklılaşıyor, artıyor. Biz de Permolit Boya olarak ihtiyaçlara yönelik sunduğumuz ürünleri hep bir adım öteye taşımak için çalışıyor, bugün olduğu gibi gelecekte de hayatın rengi olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. Türkiye’nin ilk tavan boyası üreticisi Permolit Boya, Permomax Antibakteriyel Tavan Boyası ile evlere sağlıklı bir beyazlık getiriyor. Extra mat özelliği ile yüzey hatlarını göstermeyen Permomax, yüksek örtücülüğü ile çatlama, kabarma ve dökülme yapmıyor. Su bazlı, akrilik emülsiyon esaslı, son kat, tam mat, küf önleyici Permomax Antibakteriyel Tavan Boyası ayrıca, dekoratif özelliği ile yaşam alanlarına şık bir görünüm sağlıyor.
 
Editör: TE Bilisim