Karabükspor - Sivasspor mücadelesinde maç öncesi röportajına katılan Ergin Keleş'in yaptığı Cumhuriyet Bayramı konuşması sosyal medyanın gündemine oturdu!

Tüm Türkiye'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusu yaşanırken, futbolcular da kutlamalara katıldı. Demir Grup Sivasspor'da forma giyen 30 yaşındaki Ergin Keleş, Karabükspor maçı öncesi yaptığı konuşmayla gündeme otururken sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Süper Lig'in 10. haftasında oynanan ve Sivasspor'un 1-0 kazandığı mücadele öncesinde BeIN SPORTS'a röportaj veren Ergin, karşılaşmayla ilgili görüşleri sorulunca "Bugün futbol konuşmak ayıp olur" dedi.

Ergin'in beğeni toplayan açıklamaları şöyle:

“Tabii bugün biraz sözlere futbol ile başlamak ayıp olur diye düşünüyorum. Zira bugün var olduğumuz günden beri esareti kabul etmemiş, bağımsızlığa aşık olmuş bir milletin egemenliğini kayıtsız ve şartsız bir şekilde kendi ellerine aldığı, bunu da tüm dünyaya haykırdığı bir gün bugün. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız'ı büyük bir onurla, büyük bir gururla kutluyorum. Bu güzel günü bize armağan eden ebedi başkomutanımız Gazi Mareşal Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bu vatan için mücadele vermiş bütün o güzel insanları özlemle, saygıyla, rahmetle anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Hem Sivasspor hem Karabükspor, bugünün adına yakışır bir maç oynar."