Trabzonspor’da Burak Yılmaz İstanbul’da gece kulüplerinde elalemin ailesine sarkıntılık yapanlarla görünüyor arkasından bu çirkinliği yapan ahlaksızı arkadaşımdır diye yerlere göklere sığdıramıyor.
Sonra yerel medyaya ağır söylemlerle hakaretvari davranışlarda bulunuyor.
Bunların ardından kötü oynadığı maçta hocası O’nu dışarıya alıyor peki O ne yapıyor, taraftara hakaretli söylemle el kol hareketi yapıyor ardından kulübeye dönüp sittir lan diyerek hocasına küfürleri sıralayarak soyunma odasına gidiyor.
Ertesi gün idmanı izlemeye gelen basın mensubu arkadaşlarımıza laf atıyor ve diyor ki “bir şey bulamadınız yazacak değil mi?
Yahu bu nasıl bir yaratık yaptığı onca çirkinliklerden sonra bunları rahatlıkla diyorsa bu yüzüne rezillik maskesi takmıştır diyorum.
Bak Burak bu takımda Necmi, Şota ve Fatih gol krallığı yaşamış, Hami 200 gol atmış oyunculardır.
Ama hiç birinin şımarıklığını ve kendini Trabzonspor’dan üstün olarak gördüğünü kimse söyleyemeyiz.
Hele hele Burak Efendi sen Trabzonspor’un şanının büyüklüğünün yanında bana göre bir hiçsin.
Bu yaptıklarından sonra kendini bitirmişsin diyorum. Bir önemli konuyu da atlamayalım.
Burak oyundan çıkarken hocasına, taraftarına yaptığı o çirkin hareketi gören takım arkadaşları bu olaydan etkilenip moral bozukluğu yaşayıp oyundan düşmüştürler.
Bu durumdan faydalanan Bursa takımı da cesaretlenip üzerimize gelerek beraberliği yakalamıştır. Demek ki Burak’ın diğer arkadaşlarının ekmeğiyle oynadığını görüyoruz.
Ben daha önceki yazılarımda belirtmiştim,Ünal hocayı da bu konuda uyarmıştım Trabzonspor 2 santrafor ile oynamaz diye.
Artık bu durumdan sonra tek forvete dönüş kaçınılmaz oldu. Rodallega’nın  şu anda çok formda oluşu bizim için çok iyi bir fırsattır Yusuf’ta eski formuna girdi mi Trabzonspor bana göre çok daha iyi işler yapacaktır diye düşünüyorum.
Malatya maçı ile iyi bir başlangıç yapın da Fenerbahçe maçına daha güzel moral ile çıkın diyor başarılarınızı bekliyoruz.