Son bir hafta da…
Tekirdağ’da 66 yaşındaki bir koca, karısını 16 bıçak darbesiyle öldürdü!
Ankara’ da bir karı-koca çift, 5 yaşlarındaki küçük çocuklarının gözünün önünde silahla vurularak öldürüldü!
Eskişehir’de 18 yaşında liseli genç bir kız, 15 yaşında ki arkadaşını kalbinden bıçaklayarak öldürdü!
Yozgat’ta bir erkek eşini, kayınvalidesini ve kayınpederini av tüfeğiyle vurarak öldürdü! Üstüne sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak intihar etti!
Manisa’da 66 yaşında bir erkek, karısını balta ile öldürdü!
Konya’da 17 yaşında ki genç trafikte tartıştığı 26 yaşında ki adamı dört yerinden bıçaklayarak öldürdü! Bu cani de çok matah bir iş yapmış gibi “ Ne yapayım öldüyse öldü! Hepimiz öleceğiz.” Dedi.
Tekirdağ’da 57 yaşında bir adam eşini önce kafasına vurduğu çekiçle yaraladı sonra da 8 bıçak darbesiyle öldürdü!
Zonguldak’da 44 yaşında ki bir kadın oğulları tarafından 9 yerinden bıçaklanarak öldürüldü!
Erzurum da birlik başkanı, muhtar tarafından silahla öldürüldü.
İstanbul’da 20 yaşında ki Suriyeli, kayınbiraderi tarafından saç kurutma makinesinin kablosuyla boğularak öldürüldü!
İstanbul’da 21 yaşındaki saldırgan kendisine hayır diyen bir genç kızı tüfekle öldürdü, yanındaki arkadaşlarını da yaraladı!
 Bu saydıklarım 7 gün içinde gözüme çarpan 3. Sayfa haberlerinden sadece bir kaçı! Her türlü metanın, bir cinayet aletine dönüştüğü yaş, cinsiyet, meslek, uyruk gözetmeksizin toplumun genelindeki tırlatmayı, anlatmama yardımcı olacak örneklerden sadece bir kaçını verdim!
Ve gelelim aklımın izah edemediği en dehşet verici habere…
16 yaşında melek bir yavru, cenaze aracında şoför tarafından tecavüze uğradı!
Evet, yanlış okumuyorsunuz! İddialara göre iki ay önce talihsiz bir trafik kazasında hayatını kaybeden yavrumuza, bir rezil gömülmek üzere gönderildiği cenaze aracında tecavüz etmiş ve bu korkunç anları telefonuna kaydetmiş ve sonrasında çektiği görüntüleri internetten paylaşması ve durumdan arkadaşını da haberdar etmesi sonucunda, arkadaşının şikayeti üzerine yakalanarak sorguya alınmış! Ve sorgusunda yaptığı vahşeti itiraf eden sapığın sorgusunun hala devam ettiği haberini okuyunca, aklıma Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sürekli söylediği söz geldi.
“İdam yasası önüme gelsin hemen imzalarım”
Normalde Sayın Cumhurbaşkanımızın haberi olmadan nefes bile almayan çok değerli vekillerimizin bu öneriyi, isteği duymazdan gelerek Sayın Cumhurbaşkanımızın kendisini hiç dikkate almamaları “ toplumsal çıldırma noktasına gelen halkın “ bir ferdi olarak beni isyan boyutuna getirmiş durumda.
Kabul edelim… Bunu idrak etmek için psikolog, bakan, bilim adamı, iş adamı, profesör ya da toplum bilimci olmaya gerek yok!
Eğitim artık eğitmiyor!
Dindarlığı öğreteceğini sananlar, insanları deizmin koynuna atıyor!
Televizyon programları, sosyal medya insanlara nefreti, vahşeti, kötülüğü, şiddeti, saygısızlığı, tahammülsüzlüğü pompalıyor!
Son 20 yılın en fazla silah satışının yapıldığı 2017 yılında sevgisizlik, saygısızlık, acımasızlık, merhametsizlik, vicdansızlık almış başını gidiyor!
 Toplumunun bütün kesimi gözü dönmüş katilerin, sapıkların tehdidi altında!
Ve ne hikmetse sapıklara, canilere ve potansiyel katil adaylarına ayar çekecek olan “ İdam Yasası “ bir türlü ortaya çıkmıyor.
Çı-ka-mı-yor!
Neyi bekliyorsunuz efendiler?
Sahi neyi?