Ne kadar güçlü ve karizmatik olursanız olun mutlaka bir zaafınız vardır.O zaafınız oğlunuza değilse torununuzadır!

Sevgili okurlarımız, Geçen yıl 15 Temmuz Şehitler köpründeyapılan anmada Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın yanında torunu Ahmet AkifAlbayrak da vardı. Bir ara yürürken dedesinin koltuğunun altına girdi ve tören alanını öyle gezdiler.

Tayyip Erdoğan mutlu olmuştur.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Andora maçından sonra soyunma odasına inerken gözlerden kaçmayan bir ana da tanıklık ettik.
Bakan Berat Albayrak’ın oğlu Ahmet Akif’in ne kadar kuvvetliTrabzonsporlu olduğunu biliyoruz.

Milli maça Trabzonspor forması ile geldi. Dedesinin hemen arkasında oturdu ve üzerine milli formayı giydi, destek verdi.
Maçtan sonradedesi ile birlikte soyunma odasına inmek için yola çıktı.

Dedesi arkasını döndü ki, Ahmet Akif milli formayı çıkarmış ve 61 numaralı Trabzonspor forması ile kalmış.

Dedesi döndü ve ‘Oğlum niye çıkardın’ diye sordu. Ahmet Akif cevap vermedi ve dedesinin arkasında yürüyerek soyunma odasına gitti.
Eeee Torun ve sevgisi böyle bir şey..Torun Dedeyi de dinlemez!

YAYLANIN ÇİMENİNDE

Fotoğraflara iyi bakın.Ahmet Akif fotoğrafların birinde daha küçük. İstanbul’da mezarlık ziyareti. Emine Erdoğan’ın kolunda. 2012 veya 2013 senesi. Türk telekom forması ile bilikte.
Ahmet Akif artık büyüdü.

Bayramda geldi ve yaylaya çıktı. Babası Berat Albayrak’ı hemde kendisini fanatik Trabzonsporlu yapan dedesi Üstad Sadık Abinin yanına çıktı. Dedesinin elini öptü, sonra da yaylanın çimeninde bu görüntüyü verdiler.

Aidiyet duygusu çok önemlidir.Sadık abi çocuklarına bunu verdi.

ŞENOL GÜNEŞ VE MİLLİ TAKIM

Şenol Güneş Türk futbolunun yıldızı parlayan değeri. Kendine has özellikleri olan dürüst ve namuslu bir adam. Ve artık tescil ettik ki büyük teknik adam.

Beşiktaş’a oynattığı futbol, Andora maçında zorlanan milli takımı Kaan Ayhan, Dorukhan Toköz ve Deniz Türüç ile birlikte muhteşem bir değişime sokan usta. Tebrikler hocam 15 Yıl sonra döndüğün milli takımın ışığını yaktın. Aziz Üstel mi sana laf atmış! Muhatabın olamaz.

ABDULKADİR’İN OPERASYONU

Trabzonspor aynı anda hem Yusuf Yazıcı hemde Abdulkadir Ömür’ü kaybetti. Abdulkadir’in sakatlığı hiç hesapta yoktu. Şimdi Almanya’da ameliyat masasına yatacak.

Üzüldük. Ama bir şeyi de unutmadık. Rıza hocanın ‘Abdulkadir Ömür’de bir şeyler var, iyi bir tetkik ve tedaviden geçmeli.’ sözünü. O zaman bu zaman..

GENÇLERBİRLİĞİ’NE DİKKAT!

Trabzonspor 3 maçta 5 puan aldı. Gençlerbirliği ise 3 maçı da kaybetti. Transferin son günlerinde ciddi iki transfer yaptılar. Trabzonspor Akyazı’da favori ama Gençlerbirliği Trabzonspor’a karşı hep farklı ve istekli oynamıştır. Dikkat!

DESTEK İÇİN VESTEL VENÜS


Trabzonspor’a 3 yıl içinde 9 milyon avroluk sponsor olan Vestel’le ilgili ‘O zaman bizde ona destek vereceğiz’ demiştim. Ve yazım ses getirdi. AK Parti il eski başkanı Ali Rıza Akdeniz’in oğlu Samet yeni bir telefon alacaktı, yazımı okudu ve vestel bayisine giderek venüs telefonu aldı. Bu önemli bir destektirve kutluyorum. Diğer Trabzonsporlular da Vestel örünlerine aynı duyarlılıkla sahip çıkmalıdır.

O DA BİR EFSANE!


Trabzonspor’da bir döneme damga vuran isimlerden birisi de Galip Değerli.1977-1980 yılları arasında Trabzonspor’da fırtına gibi esti. Bir dönem Ali Kemal’in yedeği olarak bekledi ise de Trabzonspor’a ciddi hizmetler verdi. Efsane kadrolara bakın en öndeki yakışıklı odur. Hala öyle ya. Bursaspor’a gitti ve yıllarca teknik adam olarak görev yaptı. Şimdi Trabzon’da ve gazeteci dostları ile birlikte.

HEKİMOĞLU SAHADA..


Celil Hekimoğlu’na baktığımda anlıyorum. Trabzonspor hedefi bitmiş değil. İçinde uhte. İşte bunun için takım aldı ve 2.lige taşıdı, Muhteşem o tesisleri yaptı. Sahaya çıktı sert şutlarını da atmaya başladı. Maddi ve manevi fedakarlığına karşı bizde yanındayız Başkan.