Sevgili Okurlar…
 
Balıkesir galibiyetinin en anlamlı yanı, sahada hem Trabzonspor için hem de Trabzon için gençlerin ortaya koyduğu doyumsuz mücadele idi. Bu gençlere güvenerek sahaya süren Ünal hocayı ve başta başkan Ahmet Ağaoğlu olmak üzere yönetim kurulunu cani gönülden kutlamak istiyorum.
 
Bu genç yetenekleri sahaya sürmek, Trabzon camiasına ve Türk futboluna inanılmaz bir heyecan ve renk katıyor. Taraflı tarafsız herkesin takdir ve beğenisini kazanan birbirinden yetenekli bu çocuklar, özlenen şampiyonluğu bu şehre getireceklerdir, bundan kimsenin şüphesi olmasın. Yine bu çocuklar Türk milli takımının iskeletini oluşturarak, Türk milli takımını başarı ile temsil edeceklerdir.
 
Tek tek oyuncu analizi yapmak istemiyorum, çünkü hepsi çok özel ve hepsi birbirinden değerli. Her biri ayrı bir yeteneğe sahip ve sahada birbirlerini tamamlıyorlar. Abdülkadir, Yusuf, Hüseyin ve Uğurcan’dan sonra bu kadroya ilk onbir oyuncusu olarak Abdülkadir Parmak’ında ligin ikinci yarısında dahil edilmesi artık kaçınılmaz hale geldi. Her maç başka bir oyuncunun takıma katılacağı hissini yaşamak inanılmaz bir duygu. Çok kısa bir zaman sonra, Trabzonspor camiası sahada mücadele eden kadroyu gözü kapalı sayabilecek durumu gelecek. İşte istediğimiz ve özlediğimiz tablo budur, bizi biz yapan değerlerle yürümek, başarıyı aramak kadar tatmin edici başka bir unsur olamaz. Bu gençlere sahip çıkarak, aslında benliğimize ve kimliğimize sahip çıkmış oluyoruz. Bizi var eden değerlerden uzaklaşmanın bedelini 34 yıl boyunca ödeyen bir camia olarak, yeniden aslımıza dönmenin tarifsiz heyecanını yaşıyoruz.
 
Yalnız Ünal hocaya bir parantez açmak isterim. Sahaya sürdüğü bu gençleri takım oyununa biraz daha motive eder, dikine ve hızlı oynama yönünde bir alışkanlık kazandırırsa muhteşem bir takım çıkacak ortaya. Oyuncuların topsuz alanda hareketsiz kalma yerine, sahanın her alanında daha dinamik olmaları, kendi oyunlarını rakibe daha kolay kabul ettirecektir.