Siirt Valisi Ali Fuat Atik "Bileğimizin hakkı ile şampiyon olacağız"

Siirt İl Özel İdare Spor Başkanı Hıfzullah Canpolat, Teknik Direktör Seyithan Özdaş, futbolcular ve taraftarlar Siirt Valisi Ali Fuat Atik'e doğum günü sürprizi düzenledi.
Hafta sonu Bismil Sportif Faaliyetler Gençlik Spor kulübü ile karışılacak olan Siirt İl Özel İdare Spor maçın hazırlıklarına devam ederken, idmana izlemeye gelen Siirt Valisi Ali Fuat Atik'e Atatürk Stadyumunda futbolcular doğum günü sürprizi düzenledi. İdmanın bitmesinin ardından, futbolcular ve teknik heyet, "İyi doğdun Vali, Büyük Vali, Siirt seninle gurur duyuyor" şeklinde tezahüratlar ile Vali Atik'in yeni yaşını kutladılar.

Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü ve Futbolcularının doğum günü kutlamasından ötürü yönetime, futbolculara ve taraftarlar teşekkür eden Siirt Valisi Ali Fuat Atik; "Hepinize çok teşekkür ediyorum, önümüzde Bismil maçı var bu maçı benim için kazanın ve benim için şampiyon olun. Takıma çok emekler verdik ve vermeye devam edeceğiz. Bileğimiz hakkı ile şampiyon olacağız inşallah. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Siirt Valisi Ali Fuat Atik'in yeni yaşının kutlamaktan büyük onur duyduklarını belirten Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, "Onursal Başkanımız Valimiz Ali Fuat Atik'in yeni yaşını takım olarak kutlamak istedik ve kendisini idmana davet ettik. Futbolcularım ve Kulübüm adına kendisinin bizlere verdikleri destekten ötürü çok teşekkür ediyorum. Valimiz her zaman yanımızda olmuştur ve onun önderliğinde bugünlere geldik. Allah'ın izni ile bu senede şampiyon olacağız ve kendisine bu şampiyonluğu armağan edeceğiz" dedi.
Mehmet Şükrü URAS