Vali Sonel Engeli Olan Evlatlarımız İçin Önce Mangal Başına Geçti Sonra Çarpışan Arabalara Bindi.

Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, engeli olan evlatlarımız için önce mangal yaptı, sonra lunparkta çarpışan arabalara binip mutluluklarına ortak oldu.

Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel ve Eşi Handan Sonel, Valilik konutunda engeli olan evlatlarımızla bir araya geldi. 

Vali Sonel, burada engeli olan evlatlarımız için mangal başına geçti. Hazırladıkları et ve köfteleri çocuklarımıza ikram eden Vali Sonel ve Eşi Handan Sonel Hanımefendi, sonrasında onlarla muhabbet edip oyun oynadılar. 

Önce Mangal Sonra Lunapark

Vali/Belediye Başkan V. Tuncay Sonel, mangal sonrasında engeli olan evlatlarımızın isteği üzerine onlarla lunaparka gitti. 

Çocuklarımız lunaparkta doyasıya eğlenirken, onlarla birlikte çarpışan arabalara binen Sonel,  mutluluklarına ortak oldu. 
Engeli olan evlatlarımızla sık sık bir araya geldiklerini söyleyen Vali Sonel, “Göreve başladığımız günden beri Devletimizin şefkatini, sıcaklığını şehit ailelerimize, gazilerimize, yetim, öksüz ve engeli olan evlatlarımıza  gösterdik. 

Engeli olan evlatlarımızla sık sık bir araya gelmeye gayret ediyoruz. Bugün de onlar için mangal yaptık. Sonrasında çocuklarımız lunaparka gitmek istedi. Onları kırmayıp lunaparkta oyunlar oynadık. Onların tebessümü ve duası bizler için çok önemli. Çocuklarımızın mutlu olduğunu görmek her şeye değer.” dedi.