Beauty Studio Trabzon’un  hizmetine açıldı. Bahar Köroğlu ev Ferda Çobanoğlu’nun sahibi olduğu Beauty Studio Ortahisar ilçesinde hizmete girdi. 

Beauty Studio Trabzon’da kadınların güzelliğine güzellik katmak için yola çıktı. Son Teknolojinin kullanıldığı Beauty Studio’da en iyi hizmet verilecek. Saç bakım, makyaj, kirpik ve çok sayıda alanda üstün hizmet için kolları sıvadılar. İşletme Sahipleri Bahar Köroğlu ev Ferda Çobanoğlu bütün Trabzon’a hayırlı olmasını diledi. 

Trabzon’da gerçeklen açılışa çok sayıda davetli katıldı. Açılışta açıklamalarda bulunan Trabzon Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Hayri Köksal; “Bu güzellik salonumuzun bütün müşterilerimize Trabzon’umuza hayırlı olmasını diliyorum. Trabzon’umuzun  günün ihtiyacına göre bu meslek dalı yeni olmasına rağmen çığ gibi büyüyor. Hanımlarımızın istekleri büyük daha çok ilgi görüyor. Bu iş yerimizin herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Ferda Çobaoğlu yaptığı açıklamada; “Müşterilerimize hijyenik ortam yaratmaya çalıştık, işlemlerde kişilerde kullanılan ürünlerimiz tek kullanımlıktır ve sterildir. İşlemlerimiz; microblading ( 3D kıl tekniği) , pudralama; her gözeneğe nano iğneyle pigment yerleştirme , micropudralama. Kaşın ve kıllar doğrultusuna göre müşteriyi yönlendiriyoruz, kaş dizaynı, kaş ölçümü, kaş alimi, İpek kirpik , kirpik bakımı , kirpiklere keratin ve vitamin takviye ediyoruz,  günlük makyaj, Profesyonel makyaj, özel gün makyajları  nişan , düğün için yapıyoruz” diye konuştu.