Trabzon’da iş dünyasına bakın, bürokratlara bakın ve gazetecilere bakın.
Hepsi Yavuz Selim’den geçmiş gelmiş.
Hakem camiasının gecesinde olanlar da oradan geçti.
Hamza Mısır’ın MHK üyeliğine gelmesi hakem camiasında çok büyük bir barış ortamını hazırlaması ile birlikte hakem spor camiası Panagia’da bir araya geldi.
Hakemlik mesleğinde dünden bugüne Slayt öylesine güzel hazırlanmıştı ki herkes duygulandı.
Duayen 3 hakem aynı masada.
Erdoğdu Diyadin, Yusuf Yaylı ve Erdoğan Kırıcı.
Efsane üçlü.

Trabzon sporuna çok şey kattılar ve o gecede de alkışlandılar.
Hamza Mısır’la meslekte zorluklarımız vardır, güzelliklerimiz vardır.
Tam 10 yıl süreyle spor müdürlüğümüzü yaptı.
Trabzonsporlululuğumu ondan iyi kimse anlayamaz.
Çünkü 1996, 5 Mayıs’ta Avni Aker’den boynumuz bükük onunla çıktık.
TAKA Gazetesine Rıdvan Dilmen’leri, Hami Mandıralıları, Güvenç Kurtar’ları yorum yazdırarak ciddi katkılar sağlamıştır.
Şike sürecinde yürekli bir mücüadele verdi. En büyük katkıyı da o süreçte kendisine ben verdim
MHK üyesi oldu ve aradı, ‘Abi artık seni daha fazla kimse üzemeyecek.’
Gerçekten gayret ediyor.
Trabzonlu hakemleri Süper Lig’e çıkarmak istiyor.
Gecede konuşan Trabzonspor Genel Sekreteri Ömer Sağıroğlu güzel bir mesaj verdi; ‘Hakemler bizim scout ekibimizdir. Oyuncu önerin, takip edelim’ dedi.
Yusuf Yaylı hakemlere vefadan söz etti: ‘Bakın 10 yıldır Hamza Mısır dışarıda kaldım dedi. Kimse onu kucaklamadı, hatırlamadı. Bugün MHK üyesi ve herkes yanında. Böyle yapmayın birbirinizi her zaman sevin sayın.’
Bu mesaj tarihi bir mesajdır.
Sadece sporla ilgili değildir.
Siyasetle ilgili, iş dünyası ile ilgili, bürokrasi ile ilgilidir.
Görevden uzak kalanı, koltuğu alınan ve parası azalanı unutmayın.
Hamza Mısır’ı kutluyorum. Organizasyon için tebrik ediyorum.
 
 ‘AVNİ AKER RUHUNU GERİ GETİRECEĞİM’


 
Dün sabah kahvaltısını Millet ittifakının Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atakan Aksoy ile yaptık. Güzel bir sohbet oldu. Bir kez daha projelerini dinledik ve bunları yeniden paylaşacağız. Avni Aker projesi popülist bir proje mi diye sordum? Şu cevabı verdi. ‘Eğer ben seçilirsem projeyi revize edeceğim. Avni Aker’i son derece modern bir şekilde oraya kuracağım. Artık taraftar eski stadyumlara gitmiyor. Yaşam merkezi olacak Avni Aker. Akyazı güzel ama 15 günde bir insanlar uğruyor. Avni Aker’in ismi önemli. Yusuf bey düşün. Radyo dinliyoruz, ‘Mikrofonlarımız şimdi Avni Aker’de. Dakika 61 Gol Küçük Hamdi.’ bu sözleri özlemedik mi şimdiden? Avni Aker ruhu vardır. Ben o ruhu da stadyumu da geri getireceğim.’
 
ŞENOL GÜNEŞ HAK ETTİĞİ YERDE


 
Şenol Güneş Türkiye’nin 1 numaralı teknik adamı oldu. Hem Terim’i hem de Mustafa Denizli’yi geride bıraktı. Ve hak ettiği milli takıma geldi. Güneş milli takımda da başarılı olacak ve milli takımı dünya 3. yaptığı dönemdeki eleştirilere de bir cevap verecektir. Tebrik ediyorum kutluyorum ve yürekten başarı diliyorum.
 
ÜYE KONUSUNDA NE MESAJ VERİLDİ?


 
Trabzonspor’un yıllık aidat ücreti 185 TL. Son dönemde aidatlar yatırılmaz oldu. Sebebini merak eden var mı? Trabzonspor’un 1 milyar TL borcu var. Gel birine yönet desen dahi Trabzonspor’a gelmiyor. Yani Trabzonspor’dan alınacak bir şey kalmadı. Gelen vermeye gelecek. O nedenle Başkanlık ve yöneticilik düşünenler nasılsa 10 yıl daha oradan iş çıkmaz aidatları yatırmaya gerek yok modunda idi. Böyle olunca da yönetim harekete geçti. Dahası sicil kurulu. 10 bin üyeyi çıkardılar. Bir şok yarattılar ve şimdi de 2 aylık süre verdiler. Şimdi kimlerin haksızlığa uğradığı, kimlere haksızlık yapıldığı ortaya çıkacaktır. Zira gerçek Trabzonsporlular bu süre içinde aidatlarını yatıracaklardır.
 
HAFTANIN SLOGANI
 
 ‘Yüreğimin coşkusuna, gönlümün sevgisine, dilimdeki şarkılara ortaksın. Şampiyon Trabzonsporum. Yusuf Öztürk. Trabzon/Durak Lokantası.’
 
BİRAZ DA NOSTALJİ
 
GURURUMUZ EROL ÜZEN

 

Yıl 1968. Yunansitan’da yapılacak Balkan Oyunları’nın hazırlık kampı. Ankara’da ABD’den getirilen Mr.Medina nezaretinde Erol Üzen(soldan 2.), Muharrem Dalkılıç, Aşkın Tuna ve Cengiz Akıncı basına fotoğraf veriyorlar. Ülkemizi Balkan Şampiyonası’nda başarı ile temsil etmiş olan Gülleci Erol Üzen’in isminin yıllardır Trabzon’da bir tesise verilmesi bekleniyor. Çok mu şey isteniyor?