Trabzonspor Antep maçında berabere kalıp iki puan daha kaybederek bu haftaya kadar kurmuş olduğu hayalin de sonuna gelmiş oldu. Haftalardır yazıyoruz, bu oyun tarzı ve bu oyuncu tercihleri ile Trabzonspor’un başarılı olma şansı zaten yoktu. Bu anlayış Trabzonspor’a tam 18 puan kaybettirdi, ama alınan ders maalesef yok.

Bu maçla birlikte kaybedilen sezonlara bir yenisini daha eklemenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Kaybedilmiş sezon diyorum çünkü sezonun kritik haftalarına girilmiş olmasına rağmen, Trabzonspor’u temsil eden oyuncularda bir reaksiyon göremiyorum. İşin en ilginç olanı da, reaksiyon göstermeyen oyunculara, Hüseyin Cimşir’de reaksiyon göstermiyor oluşu.

Hüseyin Cimşir göreve başladığı günden buyana oyucu tercihleri ve oynattığı oyun ile Trabzonspor’u başarıya taşıyacak yeterlilikte olmadığını açıkça göstermiş oldu. Zaten her açıklamasında hayalimiz var diyerek bize hayal satmaktan öteye gidemedi. Oyuncu tercihlerinde adaletli olduğunu da düşünmüyorum. Çünkü Abdulkadir Parmak, Doğan Erdoğan, Hüseyin Türkmen ve Sonradan oyuna giren Abdulkadir Ömür kenarda oturtulacak oyuncular değil. Bu çocukların en kötü performansı bile, onların yerine sahaya sürülen oyunculardan çok daha iyidir diye düşünüyorum.

Kimse kimseyi kandırmasın, artık lig Trabzonspor için bitmiştir. Herkes Malatyaspor maçını alıp zirveye çıkılacağından söz ediyor, ama oyuncuların sahada ve Hüseyin Cimşir’inde kulübedeki duruşu bana bu umudu vermiyor. Başakşehir ve Galatasaray bu saatten sonra zirveyi kimseye bırakmazlar. Özellikle bu iki takımla maçımız var ki böyle bir oyunla bu maçları alma şansımız kesinlikle yok.