Karadeniz Bölgesinde  ileri gelen büyük elektrik firması Karadeniz Elektro Market Tic.A.Ş Keşan desenli gri formadan çalışanlarına hediye etti.
 
Trabzonspor'un "keşan" motifli formasına siyaset ve spor ve iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor. Karadeniz Bölgesinde  ileri gelen büyük elektrik firması Karadeniz Elektro Market Tic.A.Ş yeni sezon gri Keşan desenli formasından çalışanlarına hediye ederek alkış aldı. Son yıllarda Trabzonspor’un göstermiş olduğu başarılı politika karşısında kayıtsız kalamayacaklarını ifade eden şirket yöneticilerinden Cemil Öztürk ve Sebattin Dereli her fırsatta Trabzonspor’a desteklerinin devam edeceğini dile getirdi.
 
Trabzonspor’un öze dönüş politikasını desteklediklerini belirten Dereli ve Öztürk, “Saha içerisinde forma giyen futbolcuların çoğunun bu coğrafya ya ait olduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bu bizim beklediğimiz özlediğimiz bir olaydı. Keşan desenli forma da bize ait.. Çok güzel bir tanıtım videosu hazırlanmış. Trabzonspor Trabzon kültürünü yansıttığı sürece her zaman farkını yansıtmıştır. Böyle olunca da destek vermemek olmazdı. İnşallah gelecek sezon her kulvarda başarıyı isteyen, Trabzon gibi futbol oynayan bir Trabzonspor izleyerek özlediğimiz başarıyı yeniden yakalarız” dedi.