Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenleyen HAK-İŞ Sendikası Başkan Yardımcısı Engin Erbaşaran, başkanlığa adaylığını açıkladı.

25 Mart’ta yapılacak seçimler için adaylığını açıklayan Erbaşaran, yaptığı açıklamalarda çarpıcı ifadeler kulandı. Seçimle ilgili konuşan Erbaşaran, “Başlayacağımız bu kutlu göreve, bölgemize ve şehrimizi kucaklayan kutuplaştırmalardan uzak birlik ve beraberlik çerçevesinde benlik düşüncelerinin hakim olmadığı, her kesime hitap edecek bir sendikacılık anlayışını oluşturmak asli görevimiz olacaktır.
 
Temel hak ve hürriyetlerinin korunacağı, İnsani değerlerin ön planda tutulacağı, işçi ile sendikası arasında ki iletişim bağının kuvvetleneceği, ücret sendikacılığın yanında sosyal ve kültürel alanda da bir arada olunacağı, Üyelerimizin günlük yaşantılarının her safhasında sendikasının yanlarında olduğu bilincinin hakim olacağı, Toplu iş sözleşmelerinin işçi ve işveren arasında güvene dayalı hakkaniyet çerçevesinde, her iki tarafın memnuniyetinin sağlanacağı, işte bu düşünce hayallerimizi birlikte gerçekleştirmek için HAK-İŞ Hizmet-İş Sendikamızın Trabzon Şube Başkanlığına adaylımı açıklıyorum” dedi.