23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'na destek için bulunan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs görevli olduğu seçim bölgesi Güngören'de açıklamalarda bulundu.
 
Örs, yaptığı açıklamada: "Şuan İYİ Parti Güngören İlçe Başkanlığı'ndayız. İlçe başkanımız, yönetim kurulumuz ve görevli arkadaşlarla 23 Haziran seçimlerini seçim bölgemiz Güngören'de geçirdik. Elimize ulaşan resmi olmayan sonuçlara ve ıslak imzalı belgelere göre Millet İttifakı'nın Adayı, Hemşerimiz, Kardeşimiz Sayın Ekrem İmamoğlu açık ara bir şekilde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmış gözükmektedir.
 
Herşeyden önce bu seçimin İstanbul'da huzurlu, hiçbir olay olmadan tamamlanmış olması en büyük sevincimizdir. Türkiye'nin ihtiyacı olduğu birliğin, beraberliğin, huzurun işareti olan bu seçim İstanbul'umuza hayırlı olsun.
 
Ben buradan Trabzon'da ve Türkiye'nin dört bir tarafındaki Trabzonlu hemşehrilerimize de seslenmek istiyorum. Ekrem İmamoğlu bizim sevdiğimiz bir kardeşimizdir. Has bir Trabzon delikanlısıdır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Ekrem İmamoğlu yakışır.
 
Biz inanıyoruz ki İstanbul Büyükşehir'de Ekrem İmamoğlu çok önemli hizmetler yapacaktır. Bu noktada gerek burada bizlerle bulunan arkadaşlarım, gerekse sandıkların başlarında ıslak imzalı belgeleri bize ulaştırmak için çalışan tüm arkadaşlarımı da İYİ Parti Trabzon Milletvekili olarak tebrik ediyorum. Bu seçim inşallah huzurlu, barış içinde ve sevgi dolu yeni bir dönemin başlangıcı olacaktır." dedi.