Hendek Açık Cezaevinde ki hükümlü kadınlar ‘Kaderimiz Şiir’ programıyla duygusal anlar yaşadı. Şair-Yazar Yasmin Korkut’un organizasyonu ile birbirinden değerli isimler cezaevinde şiirler ve şarkılar okudu.
 
Hendek Açık Kadın Cezaevi’nde ki hükümlüler şiirlerle, şarkılarla dolu bir gün geçirdi. Firdevs Altındaş gitarı ve buğulu sesiyle kadınlara mini bir konser verirken Şair-Yazar Yasmin Korkut büyülü sesiyle şiirler okudu. Korkut ve Altındaş’ın yanı sıra Rüya Tokgöz, Sebahat Şahin, Deniz De Asis, Dilek Afet Gök, Nermin Eker, Ümran Şahin, Temel Ata ve sazıyla Baki Gönülal mahkumların gönül teline dokunan isimler oldular.

Başarılı bir program geçirdiklerini dile getiren Şair-Yazar Yasmin Korkut, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti. Korkut “Cumhuriyet Başsavcımız, Cezaevi savcımız, müdürümüz kısaca kadınlarla duygusal bağ kurmamızı sağlayan bütün personele teşekkür ederiz. Ayrıca Hendek Belediye Başkanımız İrfan Püsküllü ve Büyükşehir Belediye Başkanvekilimiz Şenay Sakal’da organizasyonda büyük emek harcadılar.

Hüküm giymiş kadınlarımızın duygularına dokunabildiğimiz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Kaderimiz şiir konulu etkinlikte emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Hendek Açık Kadın Cezaevi yönetimi Kaderimiz Şiir etkinliği kapsamında programa katılan şair ve yazarlara çiçek vererek teşekkür etti.
Birol SANCAK