Rahmetli babamın en küçük kardeşi Mehmet amcamı son yolculuğuna uğurlamak için 2 günlüğüne Trabzon da idim.
Mekanı cennet olsun!..
Trabzonspor taraftarlarını sıradan bir takım taraftarından ayıran, özel kılan özelliklerden biri de cenaze dahi olsa bir köşede Trabzonspor konuşulmasıdır.
 
Haliyle spor yazarı olunca da her başsağlığı dileyen bir şekilde sözü Trabzonspor’a getirdi.
 
“uşağum ne olacak bu takımın hali”,
“başın sağolsun abi Onur ne etmiş “,
“devrem yönetim devam edecek mi? “
VS… VsVs..
 
Hal böyle olunca ben de hazır Trabzon'da iken kulübe uğrayıp bir nabız tutayım dedim.
 
Velhasıl cuma sabahı sn. Asbașkanla randevulaşıp kulüpte buluştuk.
 
Görüşmeye giderken kafam da  3 bilinmeyen vardı.
1. Burak ve Onur’un kadro dışı
2. Fenerbahçe macı
3. Kongre
 
Sn. Asbaşkan, Tuzaklanan bir patlayıcı ile Batman'da yaralanan Trabzonlu Uzman Çavuş Muhammet Salih Akyüz’ü ziyaret edeceği için çok uzun bir görüşme olmadı ama ben yine de kafamdaki  sorulara cevap buldum.
 
Uzman Çavuş Mehmet Salih kardeşime de geçmiş olsun dileklerimizi yolladık.
 
Burak ve onur meselesi;Kulüpte içerisinde ciddi  tahribata sebep olduklarını, kulübün daha fazla zarar görmemesi adına açıklama yapılmadığını Asbașkan’ın kelimelerinin arasından cımbızladım.
 
Fenerbahçe maçı; Hayrettin başkanın “eskiden büyük maçlardan önce kanaat önderleri ve camianın ileri gelenleri bir araya gelip takıma destek olurdu ama artık kimsenin umurunda değil “ sözleri ile beynimden vurulmuşa döndüm.
 
Bu Söylenene Ünal hoca ile ortak dostlarımızdan dinlediğim “Maç öncesi camia içerisinden destek göremeyen Ünal hoca moralsiz, yükseltmek adına yakın arkadaşları büyük çaba sarfediyor.” sözleri ile de örtüștü. Bu iki olayı birleştirince Fenerbahçe maçı Onur, Burak ve Kongre nin gölgesinde kalmış görüntüsü aldım ki bu beni fazlasıyla tedirgin etti.
 
Kongre ; Ahmet Ağaoglu adaylığı muhtemel bir Fener maç skoruna göre değişkenlik gösterecek. H. Hacisalihoğlu yönetim içinde ve taraftar bazında beklediği değeri bulamadığını ve bunun kırgınlığını yaşadığını bu sebepten yeni yönetim de yer almayacağını söyledi.
 
Hayırlı olsun