Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’yi de etkisi altına alan koronavirüse karşı ilk günden itibaren başlattığı dezenfeksiyon çalışmalarını her geçen gün daha da artırarak sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun talimatları ile şehir genelinde yoğun dezenfeksiyon çalışması gerçekleştiriyor. 

Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, toplum sağlığını korumak adına gece gündüz demeden dezenfeksiyon çalışması yapmaya devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, halkın yoğun olarak kullanmak zorunda olduğu Trabzon Havalimanı ve terminalinde dezenfeksiyon çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor. Ekipler ayrıca ilçe terminalleri, kaymakamlıklar, kamu kurum ve kuruluş binaları, hastaneler, acil servisler, camiler ve kamu bankalarının şubelerinde de titiz bir dezenfeksiyon işlemi yürütüyor.
 
Başkan Zorluoğlu Titizlikle Takip Ediyor 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada “Büyükşehir Belediyesi olarak koronavirüsle mücadele kapsamında çok yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz, toplum sağlığını korumak adına gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürmektedir. Zor bir süreçten geçiyoruz ve halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Bu noktada Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat Zorluoğlu yapılan tüm çalışmaları hassasiyetle ve titizlikle takip etmektedir. Sadece merkezde değil tüm ilçelerde halkın yoğun olarak kullanmak zorunda olduğu yerlerde, kamu kurum ve kuruluşları binalarında, hastanelerde, aile sağlığı merkezlerinde, camilerde, bankalarda ve talep edilen birçok noktada dezenfeksiyon işlemi gerçekleştiriyoruz. Halkımızdan da çalışmalarımızla ilgili olumlu geri dönüşler almaktayız. Hemşehrilerimizi koronavirüsten korumak adına yürüttüğümüz çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” ifadeleri kullanıldı.