Yüksel Yıldırım.
Futbol adamlığından ziyade iyi bir iş adamı.
İyi bir insan.
Samunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı.
Futbolu kanlı bıçaklı hale getirmek isteyenlere geride kalan hafta güzel bir ders verdi.
Trabzonspor ile Samsunspor’u düşman seviyesine getiren İsmail Uyanık’ı da kibarca kovdu.
Neden mi?

İsmail Uyanık’ın, Trabzonspor formalı çocuğa yapılan hakaretten dolayı özür dileyen Yüksel Yıldırım gibi düşünmediği ve ‘özür dilenecek durum görmüyorum’ dediği için.
Ve yollar ayrıldı.
Samsunspor geldi, Hekimoğlu’nu Trabzon’da 5-0 yendi.
Kıyamet mi koptu.
Samsunspor iyi kadro kurmuş dedik geçtik.
Yüksel Yıldırım takımın başına da Ertuğrul Sağlam’ı getirdi.
Sağlam Torul Zigana köyündendir.
Trabzonspor için birkaç kez düşünüldü ama olmadı.
Trabzonspor’a karşı hırsı vardır ama husumeti yoktur.
Samsunspor, Ertuğrul Sağlam ve ekibine başarılar diliyoruz.

TARTIŞMASIZ 1 NUMARA


Şenol Güneş, kaleciliğinde de tartışmasız bir numara idi; teknik adamlığında da. Trabzonspor’u 1996 yılında başarıdan başarıya taşıyan o, 2005 yılında şampiyonluğu çalınan da yine kendisi. 2011 yılında 9 puan önde iken Fenerbahçe’yi 16 maç galip getiren zihniyete karşı direnen adam da Güneş. Ve, 2002 yılında Türk milli takımını Dünya 3.yaptığında ‘Başarı Haluk Ulusoy’un’ diyenlere inat bugün millileri Avrupa şampiyonasına da taşıyan Şenol hoca..Şenol Güneş ve öğrencilerini alkışlıyorum ve bir asker selami ile hepsini kutluyorum ve işte size kravat diyorum!

HER MAÇ ZOR!


Göztepe’de olduğu gibi Ankaragücü’nde de Trabzonspor maçı öncesi rakipte yine Teknik adam değişti. Bu artı motivasyan yaptırabilir. Ama şunu yazmam isterim, Ligde kolay maç yok. Ankaragücü’nün Metin Diyadin ile Başakşehir’e mağlup olduğu maçta Ankaragücü’nün net 4 gol pozisyonu var. Onun için Orgil ve  diğerlerine dikkat diyorum. Her maç zor.

DOĞRU, NE OLDU BU BİLETLERE?


İstanbul’da Başakşehir maçına gidecek olan Trabzonlu olmayan ama fanatik Trabzonsporlu Öztürk beye bilet alacağım. Ama nerede? Biletler satışa çıkıyor ve bir dakika içinde tükeniyor. Şimdi de Ankaragücü maçı. 1100 bilet hemen bitmiş. İnternette nöbet tutanlar bile alamamışlar. Meğer biletler taraftar gruplarına veriliyormuş. Trabzonspor yönetimi acilen Ankaragücü ile temasa geçmeli ve Ankara’da olupta maça gitmek isteyenlere kolkanat germeli.

İSYANINI ŞARKI YAPTI


Trabzonspor'a yapılan hakem hatalarından usanan Yemen Tokgöz isimli söz yazarı derdini anlatan şarkı yapıp, klip çekti. Tokgöz, Trabzonspor aleyhine yapılan hakem hatalarından şehrin artık bunaldığını anlatarak şarkı yaptı. "Bize Her Yer Trabzon" adıyla paylaşılan klipte Trabzonspor'un hakemlerce katledilmesinin görüntülerine de yer verildi. Şarkıda en çok dikkat çeken sözler ise; "Futbol bilmeyen hakem, çıkmasın bizim maça" oldu.

UYUŞTURUCUYA SAVAŞ!


Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu’nun ‘Spora bağımlılık’ projesi harfiyen yerine getiren Bayburt Gençlik ve Spor Boks Kulübü Başkanı Kamil Büyükdağ her evden ve sokaktan aldığı çocukları geleceğin sporcuları yapmak için yoğun bir çalışma içinde. TAKA Gazetesi’nin desteklerine teşekkür eden Büyükdağ, ‘Uyuşturucu bağımlılığı yok, spor bağımlılığı var’ dedi.

BİRAZ DA NOSTALJİ

1-Trabzonspor İstanbul deplasmanına çıkıyor. Adidas çantalar çok gözde. Malzemecilerin elindeki bavullara dikkat.

2-İstanbul Ali Samiyen Stadı.