Trabzon’un yöresel ürünlerinin, tarihinin, el sanatlarının ve kültürel mirasının sergileneceği Ankara Trabzon tanıtım Günlerine dahil 18 ilçe, kurumlar ve STK’lar katılıyor.  Vatandaşlar stantlara yoğun ilgi gösteriyor. Çeşitli gösteriler düzenleniyor. Vatandaşlar hem eğleniyor hem de memleketleri ile hasret gideriyorlar.

 
Ayvazoğlu Ve Cora  Herkesi Davet Etti
 
Trabzon’u her yönü ile gurbetteki hemşehrilerin ayağına getiren bu etkinliğe tüm Ankaralıları davet eden Milletvekili Cora “İçindeki memleket özlemini gidermek isteyen hemşehrilerimizi ve Trabzon’un eşsiz güzelliklerini, tadına doyulmayan benzersiz yiyeceklerini, kültürel ve tarihi miraslarını, kendine has yöresel ürünlerini merak eden bütün vatandaşlarımızı bu etkinliğe davet ediyoruz” dedi.


 
Vatandaşları Bekliyoruz
 
 “Trabzon Günleri” ile ilgili konuşan Milletvekili Ayvazoğlu, “Tereyağı, peyniri, Mısır unu, ekmeği, hamsisi, fındığı, çayı, bıçağı, horonu kısacası mutfağı, folklörü ve kültürünün özleyenleri ile buluşturulduğu bu güzel organizasyona Ankara’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz”  ifadelerini kullandı. Ayvazoğlu, özellikle kadın üreticilerin olduğu stantlara yoğun ilgi gösterdi.


 
OSB Trabzon Günlerinde
 
Trabzon Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinasyonunda Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Trabzon Günleri’nde Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi, Arsin Kaymakamlığı ve Arsin Belediyesi ile birlikte ortak bir stantla yer aldı. Hem Ankaralıların hem de Ankara'daki Trabzonluların yoğun ilgi gösterdiği programda Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı, standı ziyaret eden misafirleri ağırladı.

Editör: TE Bilisim