Akın Ettiler
 
Yöresel ürünlerin yanı sıra üreticiden tüketiciye direkt olarak ulaşan organik ürünlerin yer aldığı pazarın açılışına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve eşi, İl Emniyet Müdürü Metin Alper ve eşi, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ve eşi, Arsin Kaymakamı Ömer Ahmet Özdemir, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
Hayal Ediyorduk, Açtık
 
Açılışta konuşma yapan Vali Ustaoğlu, yöresel ve organik ürünlerin olduğu pazarın hayırlı olmasını temenni etti. Arsin Belediye Başkanı Gürsoy da "Böyle bir pazarı hayal ediyorduk ve vatandaşlarımızın da desteğiyle şükürler olsun açtık.
 
Burada bulunan her bir ürün doğal ve direkt olarak üreticiden tüketiciye ulaşıyor. Emek veren, gayret gösteren ve pazarımızın açılışına gelen başta Valimiz ve Emniyet Müdürümüz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.

Pazarımız düzenli olarak her pazar günü açık olacaktır" dedi. Açılış sonrasında Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler pazarda satış yapan vatandaşları ziyaret ederek alışveriş yaptı ve sohbet etti. Pazarın açılışına özel olarak da hamsi ızgara yapılarak vatandaşlara ikram edildi.
Editör: TE Bilisim