Paris Trabzonlular Derneği Başkanı Bülent Cumur, Arakılılı hemşerimiz olan Paris Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen sıcak buluşmada Başkan Cumur, Büyükelçi Musa’ya Paris Trabzonlular Derneği olarak yaptıklarını ve yapmayı planladıklarını anlattı. 

Türkiye Ve Trabzon'u Konuştular

Başkan Cumur buluşması şu sözlerle anlattı: “Araklılı hemşerimiz Sayın İsmail Hakkı Musa Paris Büyükelçisi olarak atanmasından çok mutluluk duyduk. Kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Hem Paris’i, hem Türkiye’yi, hem de Trabzon’u konuştuk. 

Projeleri Anlattı

Ayrıca kendisine yaptıklarımı ve yapmayı planladığımız projelerimizden bahsettik. En önemli projelerimiz arasında yer alan Paris’te hayata geçireceğimiz Trabzon Sanat Kültür Evi düşüncemizi Sayın Büyükelçimiz İsmail Hakkı Musa’ya detaylı şekilde anlattık. Kendisi çok memnun kaldı. Bunun için yetkisi dahilinde ne gerekiyorsa yapacağının sözünü verdi.

29 Ekim Hazırlığı

Sonrasında yapmayı planladığımız yaz festivalini ve bizim için daha önemlisi olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 94. Yıl kutlamalarını yapacağımızı anlattık. 

Trabzonlu Dayanışması

Ziyaretimiz çok olumlu geçti. Paris’te Trabzonlu dayanışmasıyla beraber önemli işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Sayın büyük elçimizle beraber Paris’te Trabzon’un gücüne güç katmıştır.
 
Editör: TE Bilisim