Brezilya ve Nepal’e Kültür Turları düzenleyen Düş Defteri Akademisi Kişisel Gelişim Eğitim ve Koçluk Merkezi, misafirlerine Budist, Hindu, JainTapınaklarını gezip, rahiplerle birlikte dua etmenin yanı sıra Manastırda konaklayıp manastır hayatına tanıklık etmeleri sağlanıyor.
 
Düş Defteri Akademisi Kişisel Gelişim Eğitim ve Koçluk Merkezi, Kültür Turlarına katılanlara 1000 yılın yaşayan şifacısı olarak bilinen Trans Medyumu Joao Teixeria da Faria ile de kristal madenlerinin üzerine kurulu bir kasabada buluşturuyor.
 
Koçluk esası üzerine kurulu bir merkez olmasına rağmen yurtdışında şifa arayan vatandaşlara verdiği hizmetle farkındalık oluşturan Düş Defteri Akademisi Kişisel Gelişim Eğitim ve Koçluk Merkezi; misafirlerine alışılmışın dışında bir konsept sunuyor. Düş Defteri Akademisi’nin yurtdışı turlarında katılımcılara Budist, Hindu, JainTapınaklarını gezip, rahiplerle birlikte dua etmenin yanı sıra Manastırda konaklayıp manastır hayatına tanıklık etmeleri sağlanıyor. Geziye katılanlar Rahiplerin ritüellerine eşlik ederek onları daha yakından tanıma imkânı da buluyor.
 
Düş Defteri Akademisi Kişisel Gelişim Eğitim ve Koçluk Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Saraç, misafirlerine yurt dışı gezilerinde belki de hayatları boyunca elde edemeyecekleri bir imkânısunduklarını söylüyor. Evrim Saraç, Turlara katılanların, dünyada Tanrı’nın John’u (John of God) olarak bilinen ve 1000 yılın yaşayan şifacısı Trans Medyumu Joao Teixeria da Faria ile de birlikte olma imkanınısunduklarını belirtiyor. Saraç, düzenledikleri Brezilya turlarına katılanların psişik (Ruhsal) şifa uygulayan John of God ile buluşarak insanların farklı bir deneyim ile sağlıklarına kavuşma imkânı verildiğini anlatıyor.
 
Brezilya'nın Başkenti Brasilia'ya 120 kilometreuzaklıktaki Goias'ın Abadiania kasabasına turlar düzenlediklerini ifade eden Evrim Saraç, “Kasabada kurduğu Casa de Dom İnocio isimli şifa mabedinde ismini ruhsal rehberlerinden İgnatius de Loyola'danalan Dom İnacio Evi, 1979 yılında John of Godtarafından şifa misyonunu yerine getirmek için kristal madeni üzerindeki bu kasabada katılımcıları şifayla temas ettiriyor. Dom İnacio Evi'nin kapıları inancı ve dini ne olursa olsun herkese açık” şeklinde konuşuyor.

Editör: TE Bilisim