Serginin açılışına üniversitenin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ersan Bocutoğlu, Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Levent Kalyon, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. 

Konu hakkında bilgi veren Avrasya Üniversitesi Mimari Restorasyon Programı Öğretim Görevlisi Handan Erdoğan, sergimizde 2016/2017 eğitim öğretim yılında Mimari Restorasyon, İç Mekan Tasarımı, Grafik Tasarım ve Moda Tasarım Bölümünde okuyan öğrencilerin atölye çalışmalarından oluşmaktadır. Mimari Restorasyon Bölümündeki öğrencilere mozaik çalışmaları, taş oyma çalışmaları ve porselen boyama çalışmaları yaptırdık. 

Grafik tasarım öğrencileri ilk olarak logo tasarımı yaptılar, sonra kurumsal kimlik tasarımları yaptırdık. Pizza kutuları, ambalaj tasarımları, kitap tasarımları yaptılar. Moda Tasarımı ve İç Mekan tasarımı Bölümleri öğrencileri de birçok değerli esere imza attı. 

Bir yıl içerisinde öğrencilerimizle binlerce eser tasarlamış olduk, burada ise en iyi tasarım olarak kabul ettiklerini sergilemiş oluyorlar. Kısa zamanda bu kadar iyi işler çıkartmaları bizi de mutlu etti. Hepsine teşekkür ediyoruz, dedi. Avrasya Üniversitesi Pelitli Yerleşkesi sergi salonunda açılan karma sergide 200’e yakın eser sergileniyor. Sergi bir hafta boyunca açık kalacak.
 
Editör: TE Bilisim