Dernek başkan yardımcısı ve organizatörü Tahsin Kaya tarafından karşılanan ünlü ilahi sanatçısı Doğan,başkan yardımcısı Kaya ile bir süre sohbet etti.Bayram ziyaretleri kapsamında Giresun’a gelen ve aslen Sivaslı olan Doğan iki albüm çıkardığını,bir tane single çalışması olduğunu belirterek 2006 yılından bu yana çalışmalara devam ettiğini söyledi.Ünal Doğan:
 
Türkiye geneli sahnelerimiz sürüyor
 

 “Giresun’a bir kaç program için gelmiştim. Sahne aldığım ve değer verdiğim iller arasında. Düğün,nişan,sünnet veya bazı etkinliklerde sahne almıştım.Semazen ekibimiz ve enstrümantel ekibimizle bu ilde sahnemiz olmuştu.Burada bizzat yanında bulunduğumuz Karadeniz Türk Tasavvuf Musikisi Korosu Derneği’nin onursal eski başkanı ve şimdilerde başkan yardımcısı olarak görevine devam eden sayın Tahsin Kaya başkanımız sayesinde bu ilin programlarında yer alıyoruz.Türkiye genelinde de sahnelerimiz oluyor,çünkü yurdumuzun dört bir yanı bizim.”diye konuştu.
 
son çalışmalarını da paylaştı
 
Güçlü yorumcu Ünal Doğan ayrıca yeni eser hazırlıklarında olduğunun da altını çizerek sözlerini şöyle noktaladı: “Geçen yaz sezonu sonuna doğru çıkarmış olduğumuz bir eserimiz var. ‘Sen Maşallah’ adını verdiğimiz bir çalışma ve bu çalışma bir düğün single. Gelin,damat salona giriş çıkışı veya sünnet çocuklarının  salona girişlerinde seslendiriyoruz.Bundan öncesinde 2006’da ‘Divane’, 2015’te de ‘Gül açar’ adlı iki eser ortaya çıkardık.Bu da single olarak üçüncüsü oldu.Duygusal bir eser üzerinde yoğunlaşıyoruz.Karadeniz insanı maneviyatı yüksek insanlar ben onların şahsında tüm halkımızın geçmiş bayramını kutluyorum.”diye konuştu.
SEDAT KARAKAYA
 

Editör: TE Bilisim