Karadeniz müziğinin sevilen ismi Yücel Aktaş, ‘Kaderefte’ albümünü çıkardı. 10 şarkından oluşan ve otantik ağırlıklı, Karadeniz türküleriyle müzik marketlerde yerini alan ‘Kaderefte’ albümüne büyük ilgi yaşanıyor. Yücel Aktaş, 2’inci çıkardığı albüm olan ‘Kaderefte’nin Türkiye’nin dört bir yanında dinleyicilerine ulaştırdıklarını ifade ederek, “10 şarkıdan oluşan güzel bir albüm yaptık” dedi.

Albüme Büyük  İlgi Var

Sözlerine şöyle devm eden Aktaş, “İlk çıkardığımız albümümüzde 10 şarkıdan oluşuyordu, yeni albümümüzü de 3 yılda hazırladık ve dinleyicilerimizin beğenisine sunduk. İstanbul ve Trabzon başta olmak üzere büyük ilgi gördük. Gerek televizyon kanalları, gerek sosyal medyada büyük bir trend yakalamış durumdayız” ifadelerini kullandı.

Sevenleriyle Buluşacak

Albümünün ismi olan ‘Kaderefte’nin ne anlama geldiğini de açıklayan Aktaş, “Doğu Karadeniz’de bir çok yörede bulunan eski evlerimizde, evden ahır inmek için kullanılan kapağa denir” diye konuştu. Festivallerde sevenleriyle buluşacağının müjdesini de veren Aktaş, “Akçaabat’ta, Çarşıbaşı’nda, İstanbul’da bir çok nokta da sevenlerimizle buluşacağız” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim