Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün öncülüğünde Ortahisar İlçemize bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, okuduğu kitabı anlama seviyesini görmesini sağlamak, güven duygusunu geliştirmek, sosyal ve kültürel alanda okulunu temsil etme bilincini kazandırmak amacıyla yaz tatili süresince en çok kitap okuyan ilk üç öğrenciye ödülleri verildi. Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlük makamında düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkanı Ali Yazıcı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel, Murat Eskicioğlu, okul müdürleri ve dereceye giren öğrenciler katıldı.

Şükür Köse’den Alı Yazıcı’ya Teşekkür

Ödül töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, “İl Komisyonu tarafından seçilen 5 kitabın okunması için, İlçe Komisyon Üyeleri tarafından öğrencilerin sınava hazırlanmaları sağlanmıştır. Öğrencilerimizin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimizi kutluyorum. Kitap Okuma Yarışmasına Tüm Mesleki ve Teknik Okul/Kurum Müdürlüklerinden toplam 32 öğrencimiz yarışmaya katılmıştır. İlçemizi temsilen İl Müdürlüğünde yarışmaya katılacak öğrencilerimize başarılar diliyorum.”dedi. Şükür Köse, öğrencilere altın ve gümüş bileklik ve saat  hediye eden Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkanı Ali Yazıcı’ya teşekkür etti. 

Kitap okuma yarışmasında birinci olan Zübeyde Hanım MTAL öğrencisi Edanur BEKAR başarı belgesini İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Şükür Köse’nin elinden alırken, ikinci Atatürk MTAL öğrencisi Beyza Bayram başarı belgesi Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel, üçüncü Atatürk METAL öğrencisi Melek Bulut Şube Müdürü Murat Eskicioğlu başarı belgesi takdim etti.  Dereceye giren öğrencilere gram altın ve gümüş bilekliklerin yanı sıra altın kaplama saat hediyeleri Trabzon Kuyumcular ve Saatçılar Odası Başkanı Ali Yazıcı takdim etti. 
 

Editör: TE Bilisim