Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz, Fatma Zehra Aydın, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Aydınçakır’ın yanı sıra okul müdürleri, öğrenci ve velilerin büyük ilgi gösterdiği yarışmaya Ortahisar ve doğu ilçelerinden toplam 20 okul katıldı. 

“Çok önemli”

Yarışmaya katılımlarından dolayı okulları tebrik eden İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bünyamin Akyüz, yarışmaya katılan ktüm öğrencileri birinci ilan erderken, “ Kur’an-ı Kerim,Toplumda düzen sağlamak ve mutlu, huzurlu bir yaşamı dünyaya getirmek için inmiştir. Müslümanlar bu kurallara uygun davranırsa toplumda refah artar, hiçbir sorun olmaz. Bir hayat rehberi taşıyan Kuran’ı Kerim Müslümanlar için çok önemlidir çünkü hayattaki her derdin çaresini barındırmaktadır” ifadelerini kullandı.  

İl Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ, dereceye giren öğrencileri plaketle ödüllendirdi. Dereceye giren okul ve öğrenci isimleri şöyle oluştu; Ali Yeşilyurt Of Selahattin Bilgin İmam Hatip Ortaokulu, Kerem Salih Karpuz Ortahisar Bahçecik İmam Hatip Ortaokulu, Yunus Emre Buğdalı  Of Serince Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu. 
 

Editör: TE Bilisim