TRT Trabzon Radyosu Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Türk Sanat Müziği Radyo Sanatçıları Gençlik Korosu Konseri”  KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. 

Sunuculuğunu TRT Trabzon Radyo Müdürü ve spikeri Erdoğan Topçu’nun yaptığı, şef Özlem Aydın’ın yönettiği koronun ardından sahne alan İzmir Radyosu ses sanatçısı Fuat Karayavuz ve İstanbul Radyosu ses sanatçısı Mine Geçili söyledikleri şarkılarla gönül telini titretti.

TRT, Köşk Huzurevi Sakinlerini Unutmadı

TRT Trabzon Radyosu tarafından düzenlenen Türk Sanat Müziği konserini Muhteşem Kanuni Sultan Süleyman Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Ali Baki,  İsmail Kansız, Ortahisar Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Adıgüzel, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Nevzat Yılmaz, Köşk Huzurevi Müdürü Mehmet Kemal Yıldırım, TLYD Başkanı Kenan Atalay, TRT Trabzon Müdürü Sami Serdar Şişman, Trabzon Sanatevi Yürütme Kurulu Başkanı Adnan Taç, Köşk Huzurevi sakinleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Konserin birinci bölümünde şef Özlem Aydın yönetimindeki koro birbirinden güzel şarkılar seslendirirken bu bölümde solist olarak Mustafa Engin, Çiğdem Sağlam, Duygu Sağlam ve Gizem 

Kalaycı Mikrofon Başına Geldiler

İkinci bölümde ise konuk sanatçılar sahne aldı. İlk olarak İzmir Radyosu ses sanatçısı Trabzonlu Fuat Karayavuz sonra da İstanbul Radyosu ses sanatçısı Mine Geçili muhteşem performanslarıyla geceye renk kattı. İki sanatçı da söyledikleri şarkılarla davetlileri mest etti.

Gecenin sonunda koro şefi Özlem Aydın’a TRT Trabzon Müdürü Sami Serdar Şişman, konuk sanatçılar Mine Geçili’ye TRT Trabzon korolarından sorumlu yayın şefi Mustafa Güler, Fuat Karayavuz’a babası Mustafa Karayavuz ve konuk tanbur sanatçısı Ankara Radyosu TSM Müdürü Ebru Eda Ersoy’a TRT Trabzon Radyo Müdürü Erdoğan Topçu tarafından çiçek ve plaket takdim edildi.  
 
Editör: TE Bilisim