Dayanışma yemeğine başta CHP İl Başkanı Turgay Güngör olmak üzere, ASKF Şube Başkanı Cahit Erdem, TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan, işadamı Ömer Sağıroğlu, Salim Sürmen Kurucu Başkan Fuat Saylam, Onursal Başkan Arif Özaytekin, eski başkanlardan Tunç Turhan, TMHOYDER Başkanı Fethi Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. 

Yemekte bir konuşma yapan dernek başkanı Fethi Yılmaz 1987 yılında derneğin çivisinin çakıldığını ve büyük zorluklarla bu günlere gelindiğini hatırlatarak “Bu günlere gelmemizde en büyük pay hiç kuşkusuz kurucu başkanımız Fuat Saylam ve Onursal başkanımız Arif Özaytekin’e aittir. Bunun yanında derneğimize başkanlık yapmış, hizmet etmiş tüm ağabeylerimize ve arkadaşlarımıza da buradan ayrıca teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu.

Şarkılarla Coştular

Konuşmanın ardından dernek adına Saylam’a plaketini onursal başkan Arif Özaytekin takdim etti. TMHOYDER Erkek Halkoyunları ekibinin gösterisinin ardından felekten bir gece geçiren TMHOYDER üyeleri ve davetliler Hüseyin Şılbır, Mehmet Ağzıküçük ve Mahmut Uzun’un seslendirdikleri birbirinden güzel şarkı ve türkülerle de kendilerinden geçtiler. 
 
Editör: TE Bilisim