Kulüp Başkanı İrem Dilek, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, kulübün geleneksel hale getirdiği KTÜ Medya Ödülleri Gecesi'nin 22 Şubat Perşembe günü KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde yapılacağını kaydetti. 
Ödül gecesi töreninin bu yıl da adından söz ettireceğini dile getiren Dilek, bu yıl ki ödül töreninin sunuculuğunu Ümit Erdim'in yapacağını ve Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Bensu Soral, Aytaç Şaşmaz, Miray Daner, Reynmen, Demet Sabancı Çetindoğan, Uğur Etiler, Ece Mumay gibi pek çok ünlü ismin bir arada olacağını belirtti. 

Dilek, KTÜ'nün adını sadece bölgede değil, tüm Türkiye'ye duyurmak, marka şehir olan Trabzon'un tanıtımına katkı sağlamak amacıyla yaptıkları çalışmanın her geçen yıl daha fazla ilgi gördüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:
 
"www.iekodulgecesi.com sitesindeki anket ile toplamda 602 bin 214 oylamayla yılın enlerini belirledik. Bu yıl rekor bir katılım gösterildi. Bu rakamlara ulaşmamız öncelikle kulübümüz, sonrasında KTÜ ve Trabzon için çok sevindirici bir durum. Geçmiş yıllarda Atiye, Aydın Kurtoğlu, Hazal Filiz Küçükköse, Kadir İnanır, Evrim Akın, Alişan, Erkan Petekkaya, Alper Kul, Aylin Kontante, Hande Erçel, Berk Atan, Toygar Işıklı gibi ünlülerin ağırlandığı gecede, bu yıl da 38 farklı kategoride ödül verilecek." 

 

Editör: TE Bilisim