"Beşirli Mahallesi ilçemizin merkezi, önemli bir mahallesidir. Bedri Rahmi Eyüpoğlu hem ilkokuluyla hem de ortaokuluyla çok önemli bir eğitim alanı. Burayı iki, üç kez ziyaret ettik. Son ziyaretimizde öğrencilerimizin Halep'e yardım kampanyasına iştirak etmiştik. Öğrencilerin katkılarıyla toplanan 13 bin 500 liralık yardım çekini göndermiştik. O zaman okul müdürümüzün verdiği bilgiye göre okulumuz, bu salonu ısrarla istiyordu. Yani, 1780 öğrencinin eğitim gördüğü okulumuzun böyle bir salona çok ivedi ihtiyacı olduğunu bize ilettiler. 

Biz de her zaman olduğu gibi okullarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. Buraya da katkı yapmaya gayret ettik. Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bünyesinde, okul müdürümüz, muhtarımız, veliler, öğretmenler ve okul aile birliğinin bu salon çok ciddi bir ahenk oluşturduğunu gördüm. Bu ahengin oluşturduğu sinerjiyle beraber bu eser ortaya çıktı. İyi ki de çıkmış. Biz de Ortahisar Belediyesi olarak bu salon için 25 bin TL yardımda bulunduk." diye konuştu. 

"Bu noktalara öğretmenlerimiz sayesinde geldik"

Bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayan Başkan Genç, "Bu vesileyle geleceğimiz olan, yarın bu şehrin yöneticisi olacak olan yavrularımıza Allah zihin açıklığı versin. Onlara aldıkları iyi eğitim neticesinde çok önemli sorumluluklar düşecek.   

Bizler inanıyoruz ki onlar da bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirecekler. Bizler bu noktalara öğretmenlerimizin sayesinde geldik. Bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Onlara da bu fedakarca çalışmalarında yürekten başarılar diliyorum. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Hepimizi saygıyla, muhabbetle selamlıyorum." ifadelerine yer verdi.
 
Editör: TE Bilisim