Akçakale’de ki şirket merkezinde gerçekleşen iftar organizasyonuna Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Akçagaz Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Birincioğlu, Bakkalım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tayfun Ataman, Arsin Faloz Kuran Kursu Hocası Ahmet Özdemir ile bölgede iş ortakları katıldı. İftardan sonra bir konuşma yapan Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, “Siz iş ortaklarımızla iftarımızı açmak Özgüneş ailesi olarak bizleri mutlu etmiştir. Dostları ile birlikte iftarını açmayı Allah cümlemize nasip eylesin.
 
Sizlerin desteği ile 33 senedir ticaretin içindeyiz. Allah’ımıza çok şükür bugünlere geldik. 7 bölgemize hizmet veriyoruz. Allah ticaret yapan herkese başarılar, borcu olanlara da ödeme kolaylıkları versin. Rabbim ticaretimizi daha güzel günlere getirmeyi nasip eylesin. Allah devletimize de güç kuvvet versin. Ramazan ayının birlik ve beraberliğini sizlerle birlikte yaşadık. İyi ki geldiniz. Hoş geldiniz” dedi.

 
İSRAF OLMASIN
 
Bakkalım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tayfun Ataman, “Halis Bey bu akşam bizi misafir ederek ağırladı. Bizleri kendi evine davet ederek ağırladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İnşallah Trabzon’da böyle işletmelerin sayısı artar.
 
Ben iftar sofralarından tek bir şey istiyorum, bu iftar sofraları israf sofralarına dönüşmesin. İftar sofralarında israf edilen yemeklerle dünyada ki açlar rahatlıkla doyar. Sizlerden ricam bu mübarek ayda israf olmasın” diye konuştu.
 
İftarın ardından şirkette gece geç saatlere kadar bölge iş ortakları alışverişlerini yaparak, Güneş’e daveti için teşekkür ettiler.
Bahattin BAŞTÜRK

Editör: TE Bilisim